ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μανέ: Ντροπαλός, ζητούσε φωτογραφίες του και δεν είχε ούτε e-mail

Μανέ: Ντροπαλός, ζητούσε φωτογραφίες του και δεν είχε ούτε e-mail

Μανέ: Ντροπαλός, ζητούσε φωτογραφίες του και δεν είχε ούτε e-mail

Μια εκπληκτική ιστορία με πρωταγωνιστή τον Σαντιό Μανέ και την παρουσία του στη γαλλική Μετς, πίσω στο 2011, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, με τον Σενεγαλέζο επιθετικό στις πρώτες του στιγμές στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο να μην... γνωρίζει ούτε από e-mail, ζητώντας από ρεπόρτερ να του στείλει φωτογραφία του!

ΑΕΚ - Τράμπζονσπορ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Αν και έχει... ξεθαρρέψει αρκετά έπειτα από τόσα χρόνια, υπάρχουν στιγμές που κάνει τον Γιούργκεν Κλοπ να του λέει πως θα πρέπει επιτέλους να σηκώνει το κεφάλι του όταν μιλάει και να πάψει να νιώθει τόσο αμήχανα...

Ο Σαντιό Μανέ, όντας ακόμα ένα πολύ μαζεμένο και ντροπαλό παιδί πίσω στο 2011, είχε πάρει την απόφαση να φύγει από την πατρίδα του για να παίξει στη γαλλική Μετς, στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Μια μέρα, ήθελε να στείλει μια φωτογραφία στη μητέρα του, αλλά δεν είχε κάμερα και είχε ελάχιστα χρήματα πάνω του. Τότε, είδε έναν ρεπόρτερ στις εγκαταστάσεις της ομάδας και του ζήτησε να τον βγάλει μια φωτογραφία για να μπορέσει να τη στείλει στους δικούς του.

Ο δημοσιογράφος φυσικά και τον έβγαλε μια φωτογραφία και αμέσως του ζήτησε τη διεύθυνση του e-mail του για να του τη στείλει. Ο Μανέ... δεν γνώριζε και δεν είχε e-mail, λέγοντας στον ρεπόρτερ να μιλήσει με την ομάδα για να τη στείλει στο e-mail του συλλόγου! Μάλιστα, ρώτησε αν... ήταν δωρεάν ή έπρεπε να του δώσει αντίτιμο!

Σήμερα, είναι Πρωταθλητής Ευρώπης με τη Λίβερπουλ, πρώτος σκόρερ στην Premier League και ένας από τους καλύτερους φορ στην Γηραιά ήπειρο...