Ρούνεϊ: «Έφτασα να ντρέπομαι στη Γιουνάιτεντ...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ρούνεϊ: «Έφτασα να ντρέπομαι στη Γιουνάιτεντ...»

bet365

Οι τελευταίες μέρες της θητείας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πολύ άσχημες, με τον Γουέιν Ρούνεϊ να τονίζει πως έφτασε σε σημείο να ντρέπεται και να μην έχει διάθεση ούτε να πανηγυρίσει το Λιγκ Καπ, στον τελικό που... δεν έπαιξε ούτε για ένα λεπτό.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ολλανδία – Γαλλία και σούπερ αποδόσεις στο Νations League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Άγγλος θρύλος που το βράδυ της Πέμπτης αγωνίστηκε για μια τελευταία φορά με τη φανέλα με το αγγλικό εθνόσημο στο «Γουέμπλεϊ», τερματίζοντας το κοντέρ στις 120 συμμετοχές με τα «τρία λιοντάρια», μίλησε για τις στιγμές που οι σκέψεις αποχώρησης από το «Ολντ Τράφορντ» είχαν γίνει πλέον ανυπόφορες αλλά... αναγκαίες.

«Πάντα υπάρχουν στιγμές που σου προκαλούνται αμφιβολίες για την ποιότητά σου και τις δυνατότητές σου.

Πίστευα πως ήμουν αρκετά καλός για να παίξω, αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία.

Έπαιξα για ένα λεπτό στο Europa League στον τελικό και στο παιχνίδι για το Λιγκ Καπ απέναντι στη Σαουθάμπτον θα έμπαινα με αλλαγή, αλλά ντρεπόμουν τόσο πολύ που είχε φτάσει εκείνο το σημείο...

Σκεφτόμουν πως δεν γίνεται να συνεχίσω έτσι, έπρεπε να φύγω από τη Γιουνάιτεντ.

Στο ματς με τη Σαουθάμπτον, ο Ζοσέ μου είπε πως ήθελε να σηκώσω εγώ το τρόπαιο, αλλά του απάντησα ότι δεν είχα παίξει ούτε λεπτό. Επέμεινε και τελικά απλά πήγα να σηκώσω το τρόπαιο και το έδωσα κατευθείαν σε άλλον. Έπρεπε να συνεχίσω αλλού...» ανέφερε ο Ρούνεϊ με πόνο καρδιάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα