Βενγκέρ: «Αυτό είναι το πρόβλημα του Αλέξις στη Γιουνάιτεντ...»

Κώστας Ζάλιαρης
Βενγκέρ: «Αυτό είναι το πρόβλημα του Αλέξις στη Γιουνάιτεντ...»

bet365

Έχοντας καταλάβει πολύ καλά τον τρόπο που λειτουργεί ο Αλέξις Σάντσες από τη συνεργασία τους στην Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ έκανε λόγο για παίκτη ψυχολογίας που όταν χάσει την αυτοπεποίθησή του, όλα του πηγαίνουν στραβά...

Ρεάλ Μπέτις – Μίλαν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Αλσατός κόουτς, έχοντας αναφέρει πως από τον Ιανουάριο θα βρίσκεται πλέον ξανά στο ποδόσφαιρο, μίλησε στο beIN Sports για τον Αλέξις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει εκείνος στην προσπάθεια να βρει τον καλό του εαυτό και να βοηθήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Πιστεύω ότι έχει χάσει την αυτοπεποίθησή του. Το πιο δυνατό σημείο στο παιχνίδι του είναι όταν μπορεί να ντριμπλάρει και να κρατήσει τη μπάλα όταν τα βάζει με τους αντιπάλους του. Αυτού του είδους οι παίκτες είναι και οι πιο ευάλωτοι όταν χάσουν την αυτοπεποίθησή τους και δεν έχουν ψυχολογία για ν' αποδώσουν.

Το έχασε σταδιακά, όμως δεν έχει χάσει την τρομερή φυσική του κατάσταση και πιστεύω το γεγονός πως τον τελευταίο καιρό έχει μείνει στον πάγκο, θα τον βοηθήσει να εμφανιστεί με πιο καθαρό μυαλό...» ήταν τα λόγια του Βενγκέρ για τον πρώην ποδοσφαιριστή του στους «κανονιέρηδες».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα