Λίβερπουλ - Μπράιτον 4-0

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Μπράιτον 4-0

bet365

Η Λίβερπουλ διέλυσε με 4-0 τη Μπράιτον, ο Σαλάχ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Premier League και οι Κόκκινοι τσέκαραν το εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Mατσάρα στο Λονδίνο, 5-4 η Τότεναμ τη Λέστερ.

Η Λίβερπουλ δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στη Μπράιτον, επικράτησε 4-0 της Μπράιτον, σφράγισε το σεντόνι (4η θέση) για την επόμενη σεζόν και στρέφει το βλέμμα στο Κίεβο! Παράλληλα, έκλεισε τη σεζόν αήττητη εντός έδρας με 11 νίκες και 7 ισοπαλίες. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έφτασε τα 32 γκολ στο πρωτάθλημα και πήρε το στέμμα του πρώτου σκόρερ! Οι Κόκκινοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, έβαλαν τη Μπράιτον στην περιοχή της, αλλά... διαιτητής (δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στον Σαλάχ) και Ράιαν στάθηκαν εμπόδιο! Στο 26ο λεπτό ήρθε το γκολ για τη Λίβερπουλ, ο Σολάνκε βρήκε ιδανικά τον Σαλάχ, ο οποίος με άψογο πλασέ πέτυχε το 1-0 (πρώτος παίκτης έπειτα τους Σουάρες, Τζέραρντ με διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ, 32/10). Στο 40ο λεπτό ήρθε το δεύτερο τέρμα, με τον Λόβρεν να σκοράρει με κεφαλιά! Οι Κόκκινοι μπήκαν το ίδιο δυνατά και στην επανάληψη, με τον Σολάνκε στο 53' να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στην Premier με τη Λίβερπουλ! Στο 85' ο Ρόμπερτσον έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώντας το 4-0!

Ρόμα - Γιουβέντους με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Βαρύ φινάλε για την Τσέλσι, πήρε... 10 η Νιούκαστλ!
Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε τη σεζόν η Τσέλσι, η οποία ηττήθηκε με κάτω τα χέρια εκτός έδρας από την Νιούκαστλ με 3-0. Η μοίρα των Μπλε στην Ευρώπη είχε κριθεί από πριν, οπότε η βαριά ήττα δεν έχει και βαθμολογική συνέπεια για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, που το καλοκαίρι αποχωρεί από το club. Πολύ καλά τα πράγματα για τους Magpies που έκλεισαν τη χρονιά με μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο και τερμάτισαν στην 10η θέση αν και μόλις πέρυσι είχαν επιστρέψει στην Premier League. Στο 23' άνοιξε το σκορ ο Γκέιλ για την Νιούκαστλ με κεφαλιά από κοντά και ο Αγιόθε Πέρεθ πέτυχε τα άλλα δύο γκολ. Ο Ισπανός επιθετικός έκανε το 2-0 στο 59' λυστερα από φάση διαρκείας και τέσσερα λεπτά αργότερα από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ματσάρα και πεντάρα η Τότεναμ
Σε ένα από τα θεαματικότερα ματς της σεζόν, η Τότεναμ επικράτησε 5-4 της Λέστερ και κατέλαβε την 3η θέση. Βέβαια, ο... 2ος στόχος δεν επιτεύχθηκε, μιας και ο Κέιν δεν κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. Οι «Αλεπούδες» μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 4ο λεπτό χάρη στο γκολ του Βάρντι. Η απάντηση ήταν άμεση και στο 7' ο Κέιν έφερε το ματς στα ίσα. Ωστόσο, ο Μαχρέζ με ωραίο σουτ στο 16' έβαλε τη Λέστερ μπροστά στο σκορ. Η φιλοξενούμενη μπήκε το ίδιο δυνατά και στην επανάληψη, με τον Ιεανάτσο να πετυχαίνει το 3-1 στο 47'. Οι Λονδρέζοι αντέδρασαν και σε τέσσερα λεπτά κατάφεραν να ισοφαρίσουν! Ο Λαμέλα στο 49' πέτυχε το 2-3 και στο 53' ο Φουκς σημείωσε αυτογκόλ! Ο Λαμέλα ήταν εξαιρετικός κι επτά λεπτά αργότερα έδωσε το προβάδισμα στους Σπερς. Ο Βάρντι βρήκε ξανά δίχτυα για το 4-4, αλλά ο Κέιν με το δεύτερο γκολ και το 30ο στη σεζόν διαμόρφωσε το 5-4.

Αντίο με νίκη ο Βενγκέρ!
Από την πρώτη του νίκη με τη Μπλάκμπερν στην τελευταία του κόντρα στη Χάντερσφιλντ και ο Βενγκέρ είπε αντίο στους Κανονιέρηδες έπειτα από 1235 ματς στον πάγκο τους. Η Αρσεναλ χρειάστηκε... πέντε μήνες για να πετύχει το πρώτο της διπλό στο 2018 και όλα αυτά χάρη στο τέρμα του Ομπαμεγιάνγκ. Ετσι, κατάλαβε την 6η θέση, συγκεντρώνοντας 63 βαθμούς. Οι νεοφώτιστοι ήταν καλύτεροι στο α' μέρος, μπήκαν πιο δυνατά, αλλά ο Τομ Ινς σε δυο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να σκοράρει. Η Αρσεναλ στην πρώτη φάση βρήκε δίχτυα με προβολή του Γκαμπονέζου στο 38ο λεπτό (10 γκολ στη σεζόν). Οι Λονρέζοι θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα στην επανάληψη, αλλά Λακαζέτ και Γουέλμπεκ δεν βρήκαν στόχο στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Βέβαια, η Χάντερσφιλντ στο 88' έχασε μεγάλη ευκαιρία, αφού το σουτ του Μόι βρήκε στο δοκάρι.

Εύκολα η Γουέστ Χαμ, διπλό η Μπόρνμουθ
Η παραμονή είχε επιτευχθεί, η Γουέστ Χαμ παρουσιάστηκε χωρίς άγχος και υπερκέρασε εύκολα το εμπόδιο της Εβερτον επικρατώντας 3-1. Οι Λονδρέζοι είχαν την ουσία και άνοιξαν το σκορ στο 39' με τον Λαντσίνι! Ο Αρναούτοβιτς στο 63' βρήκε δίχτυα κι έφτασε τα 11 στη σεζόν, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ζαμόρα (2006-07). Ο Νιάς έβαλε την Εβερτον στο κόλπο με γκολ στο 74', αλλά ο Λαντσίνι διαμόρφωσε το 3-1 στο 82ο λεπτό.

Ιδανικό φινάλε για την Πάλας, η οποία επικράτησε 2-0 της Γουέστ Μπρομ! Οι γηπεδούχοι έχασαν καλές ευκαιρίες στο α' μέρος με Ζαχά, Λόφτους Τσικ, όμως κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο και να βρεθούν στην 11η θέση. Ο Ζαχά στο 70ο λεπτό πέτυχε το 1-0 και οκτώ λεπτά αργότερα ο Φαν Αανχολτ διαμόρφωσε το 2-0!

Η Μπέρνλι έχασε 2-1 από την Μπόρνμουθ στην τελευταία αγωνιστική, αλλά η σεζόν ήταν εντυπωσιακή, με την ομάδα να σφραγίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο και το καλύτερο πλασάρισμα της στην Premier League (7η θέση, 54 βαθμούς). Στο 39' ο Γουντ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά η Μπόρνμουθ απάντησε με γκολ των Κινγκ, Γουίλσον!

Тоттенхэм – Лестер. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Хаддерсфилд – Арсенал. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ливерпуль - Брайтон. Обзор матча. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα