Μαν. Σίτι - Μπόρνμουθ 4-0

Gazzetta team
Μαν. Σίτι - Μπόρνμουθ 4-0

bet365

O Αγουέρο έκανε το δικό του πάρτι κόντρα στην Μπόρνμουθ, έφτασε τα 100 γκολ στο Ετιχαντ και η Σίτι συνέχισε ακάθεκτη (4-0) στο δρόμο για το αήττητο! Μεγάλο διπλό η Νιούκαστλ, ανάσα για Στόουκ.

Απολαυστική, μαγική, μοναδική, η Σίτι του Γκουαρδιόλα, πέτυχε την 18η νίκη της στην Premier League και το μοναδικό... κίνητρο που απέμεινε είναι το αήττητο στην Premier League! Τα Χριστούγεννα βρίσκουν τους «Πολίτες» σε απίστευτη κατάσταση με 55 από τους 57 διαθέσιμους βαθμούς, ενώ το 2017 φεύγει με ένα τρελό ρεκόρ, μιας και η ομάδα πέτυχε 101 γκολ σε αυτό το διάστημα! Τελευταία φορά που σύλλογος του Νησιού είχε σκοράρει σε ένα ημερολογιακό έτος τριψήφιο αριθμό τερμάτων ήταν η Λίβερπουλ (106 το 1982). Η Σίτι διέλυσε 4-1 την Μπόρνμουθ με τον Αγουέρο να στήνει το δικό του πάρτι, πέτυχε δυο γκολ, έκανε ασίστ, ενώ έφτασε τα 100 τέρματα στο Etihad! Στο 27' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, ο Μπέγκοβιτς έκανε λάθος γύρισμα κι από τη σέντρα του Φερναντίνιο ο Αγουέρο πέτυχε το 1-0! Οι «Πολίτες» διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 53', ο Αργεντίνος μοίρασε υπέροχα στον Στέρλινγκ και ο διεθνής Αγγλις πέτυχε το 2-0! Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το τρίτο τέρμα τους στο 79'. Ο Μπερνάρντο Σίλβα βρήκε ιδανικά τον Αγουέρο κι αυτός δεν έχασε την ευκαιρία με κεφαλιά να σημειώσει το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο ο Ντανίλο στο 85' από ασίστ του Στέρλινγκ.

Ανετη η Μπράιτον
Σημαντική νίκη που την φέρνει χαλαρή στη 12η θέση και της δίνει απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού πέτυχε στο Amex Stadium κόντρα στην Γουότφορντ η Μπράιτον (1-0). Για τους νεοφώτιστους ήταν το πρώτο τρίποντο ύστερα από 8 αγώνες στην Premier League χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 64' ο Πασκάλ Γκρος με σουτ από το όριο της περιοχής το οποίο νίκησε τον Εουρέλιο Γκόμες. Αυτό ήταν μόλις το 2ο γκολ σε 7 αγώνες για την Μπράιτον.

Πήρε ανάσα η Στόουκ
Στο ντέρμπι παραμονής στο Μπριτάνια, η Στόουκ επιβλήθηκε 3-1 της Γουέστ Μπρομ κι έπειτα από αρκετές στροφές βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν ξανά χωρίς νίκη με τον Πάρντιου στον πάγκο τους (τελευταίο τρίποντο στα μέσα Αυγούστου) και φλερτάρουν έντονα με τον υποβιβασμό! Ο Άλεν στο 19ο λεπτό με ωραίο σουτ έπειτα πό ασίστ του Κράουτς έβαλε μπροστά τους «Πότερς», ενώ στο 45' ο Τσούπο Μότινγκ, έπειτα από λάθος του Μπάρι σημείωσε το 2-0. Η Γουέστ Μπρομ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 50' ο Ροντόν από πάσα του Μπραντ μείωσε σε 2-1. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά στην τελευταία φάση του ματς ο Σομπί διαμόρφωσε το 3-1!

Η Πάλας το... σερί της!
Η Κρίσταλ Πάλας έμεινε αήττητη για όγδοο διαδοχικό ματς και διατηρήθηκε εκτός επικίνδυνης ζώνης, καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Σουόνσι στην Ουαλία. Oι «Κύκνοι» με τον Λίον Μπρίτον στον πάγκο τους ήταν βελτιωμένοι αμυντικά, ωστόσο ο βαθμός δεν τους έβγαλε από τον πάτο της βαθμολογίας. Στο 59', ο Λόφτους – Τσικ κέρδισε πέναλτι για την Πάλας και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς εκτέλεσε εύστοχα για να βάλει μπροστά τους «αετούς». Ωστόσο, στο 77' ο Αγιού κατάφερε λίγα λεπτά μετά την είσοδό τους να διαμορφώσει το 1-1.

Τέλος στο χάλια σερί η Νιούκαστλ
Ούτε πέντε, ούτε έξι, ούτε οκτώ. Η Νιούκαστλ δεν είχε νίκη για εννέα σερί αγωνιστικές και το χειρότερο; Σε αυτές είχε πάρει μόλις ένα βαθμό. Οπότε το διπλό με ανατροπή (2-3) που έκανε στη Γουέστ Χαμ, ήταν κάτι παραπάνω από σωτήριο. Τα Σφυριά προηγήθηκαν με τον Αρναούτοβιτς (6'), ο Σαβέ (10') ισοφάρισε και εκεί τελείωσαν όλα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια πριν χτυπήσουν με ισάριθμα γκολ από τους Ντιαμέ (53') και Ατσου (61'). Ο Αγιού μείωσε (69'), αλλά η Γουέστ Χαμ δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο ματς και έμεινε οριακά εκτός υποβιβασμού, με τη Νιούκαστλ να βγαίνει από αυτόν.


Φοβέρα στους... Αγιους
Η Σαουθάμπτον καιγόταν για το τρίποντο, υποδεχόμενη τη Χάντερσφιλντ. Βρήκε το γκολ με τον συνήθη ύποπτό της, Οστιν (24'), αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με την κεφαλιά του Ντεπουάτρ (64') και άφησαν τους Αγιους χωρίς νίκη για έκτη διαδοχική αγωνιστική να φοβούνται τον υποβιβασμό.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα