«Ηλίθιος ο Πεπ, μια πενταετία ακόμα ο Ζλάταν»

Gazzetta team
«Ηλίθιος ο Πεπ, μια πενταετία ακόμα ο Ζλάταν»

bet365

Οι ατάκες του... μοναδικές! Ο Μίνο Ραϊόλα τα χώνει ξανά σε Γκουαρδιόλα, αποθεώνει τον Ιμπρα και περιμένει από τον Σουηδό να παίξει για μια πενταετία ακόμα!

Ο Μίνο Ραϊόλα στρέφει ξανά πάνω του τα φώτα! Σε συνέντευξη του στη σουηδική εφημερίδα «Expressen», μίλησε για το μέλλον του Ιμπρα, ενώ ακόμα μια φορά το «μενού» είχε χαρακτηρισμούς για τον Γκουαρδιόλα «Δεν θα τον αφήσω να σταματήσει, έχει ακόμα πέντε ή έξι χρόνια για να παίξει. Εχω κάνει τόσα γι αυτόν αυτά τα χρόνια, τώρα είναι η σειρά του, τα παιδιά μου μεγάλωσαν και χρειάζομαι χρήματα. Συμφωνήσαμε ότι τα επόμενα πέντε χρόνια θα δουλέψει μόνο για μένα» είπε ο ισχυρός ατζέντης, δείχνοντας έτσι πως ο Ζλάταν έχει πολλά να προσφέρει.


Ο Ραϊόλα επιτέθηκε και πάλι στον Πεπ, εξαιτίας της άσχημης σχέσης που είχε με τον Ιμπρα. «Ήταν ηλίθιος ο Πεπ για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε στη Μπαρτσελόνα. Ηξερα εκ των προτέρων τι έπρεπε να κάνει ο Ιμπραΐμοβιτς στην καριέρα του. Μετά τους Καταλανούς, ήξερα ότι έπρεπε να πάει στη Μίλαν και όχι στην Ίντερ. Γνώριζα πως έπρεπε να φύγει από το Μιλάνο για να πάει στη Γαλλία και την Παρί».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα