Μάντσεστερ Σίτι: «Δένει» τον Ντε Μπρόινε με νέο συμβόλαιο

Μάντσεστερ Σίτι: «Δένει» τον Ντε Μπρόινε με νέο συμβόλαιο

Newsroom
de_bruyne_city_real

bet365

Στη Μάντσεστερ Σίτι για πολλά χρόνια ακόμα αναμένεται να συνεχίσει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε με τον Βέλγο σταρ να ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Τι και αν η Σαουδική Αραβία χτυπάει την πόρτα και προσφέρει γη και ύδωρ; Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε φαίνεται πως θα συνεχίσει στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Σίτι.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα ο Βέλγος σούπερ σταρ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο «Έτιχαντ» και δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση την αποχώρηση του από το Νησί.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, ο Ντε Μπρόινε βρίσκεται πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Σίτι για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο 32χρονος σταρ δεν σκέφτεται την αποχώρηση του από το Μάντσεστερ, καθώς πέρα από την καριέρα του σκέφτεται και την οικογένεια του η οποία έχει προσαρμοστεί στο Νησί εδώ και πολλά χρόνια.

Το υπάρχον συμβόλαιο του Ντε Μπρόινε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και εάν δεν προκύψει κάποια ανατροπή, τότε οι δύο πλευρές θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους μέσα στους επόμενους μήνες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα