Η Σίτι πήγε το τρόπαιο στο σπίτι της 5χρονης Μίραμπελ που πάσχει από σοβαρή ασθένεια

Η Σίτι πήγε το τρόπαιο στο σπίτι της 5χρονης Μίραμπελ που πάσχει από σοβαρή ασθένεια

Newsroom
Σίτι τρόπαιο

bet365

Αφού η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το τέταρτο σερί πρωτάθλημα, το τρόπαιο της Premier League πήγε στο σπίτι της μικρής Μίραμπελ που πάσχει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια, για χάρη των γενεθλίων της!

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε την Κυριακή την τελευταία της δοκιμασία στην Premier League, κερδίζοντας τη Γουέστ Χαμ και σηκώνοντας το τρόπαιο μπροστά στους οπαδούς της. Μέσα στο γήπεδο παρακολουθούσε η πεντάχρονη Μίραμπελ μια νεαρή οπαδός της οποίας η αγάπη για τη Σίτι τη βοηθά να ξεπεράσει τη μάχη της με τη δισχιδή ράχη - μια γενετική ανωμαλία όπου η σπονδυλική στήλη και ο νωτιαίος μυελός δεν αναπτύσσονται σωστά στη μήτρα, αφήνοντας ένα κενό στη σπονδυλική στήλη

Η Μίραμπελ και η οικογένειά της προσκλήθηκαν να παρακολουθήσουν τη νίκη της City επί της Γουλβς νωρίτερα αυτό το μήνα και η μικρή κατάφερε να συναντήσει αρκετούς παίκτες στη συνέχεια, συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου Έρλινγκ Χάαλαντ.

Επέστρεψαν πάλι στο «Έτιχαντ» στο γήπεδο για τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ για να δουν τη Σίτι να κατακτά το πρωτάθλημα. Και ο σύλλογος είχε μια επιπλέον έκπληξη για τη μικρή του οπαδοό, παραδίδοντας το τρόπαιο της Premier League στο σπίτι της στο Oldham.

Η πεντάχρονη Μίραμπελ παρακολούθησε με δέος την κούπα της Premier League να καταφθάνει στο σπίτι της, ανήμερα των γενεθλίων της! Έκπληκτη από την άφιξη του τροπαίου, στη γιορτή στον κήπο της - όπου ήταν περιτριγυρισμένη από την οικογένεια και τους φίλους της που είχαν καταφέρει να τα κρατήσουν όλα μυστικά. «Έκλαψα» είπε η μαμά, Ναταλί, όταν άκουσε ότι η Μίραμπελ θα ήταν η πρώτη που θα επισκεπτόταν το τρόπαιο της Premier League μετά την κατάκτηση του τίτλου από τη Μάντσεστερ Σίτι την αγαπημένη της ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα