Ρόδρι για Άρσεναλ: «Η διαφορά είναι στη νοοτροπία, όταν ήρθαν στο Έτιχαντ δεν ήθελαν να νικήσουν»

Ρόδρι

bet365

Ο Ρόδρι μετά την κατάκτηση της Premier League στάθηκε στη διαφορά νοοτροπίας που χωρίζει τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, αφήνοντας αιχμές για το mentalité των Gunners.

Η Μάντσεστερ Σίτι παρέμεινε στην κορυφή της Αγγλίας! Το σύνολο του Γκουαρδιόλα κατάφερε να κόψει πρώτο το νήμα στον φετινό μαραθώνιο, αφήνοντας την Άρσεναλ στη δεύτερη θέση και το -2.

Μετά το φινάλε του αγώνα κόντρα στη Γουέστ Χαμ που έστεψε πρωταθλήτρια τη Σίτι, ο Ρόδρι έδωσε τη δική του οπτική πάνω στον καθοριστικό παράγοντα που σμίλευσε την πορεία της φετινής Premier League.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός στάθηκε στη διαφορά νοοτροπίας που χωρίζει την ομάδα του από την Άρσεναλ και έδωσε ως παράδειγμα το φετινό 0-0 των δυο ομάδων στο «Ετιχαντ», εξηγώντας πως οι Gunners κατέβηκαν στο παιχνίδι για να πάρουν την ισοπαλία κι όχι τους τρεις βαθμούς.

«Η Άρσεναλ έκανε μια απίστευτη σεζόν, αλλά η διαφορά ήταν στη νοοτροπία. Όταν ήρθαν να παίξουν στο ''Ετιχαντ'' είδα ότι δεν ήθελαν να μας νικήσουν. Ήθελαν απλά την ισοπαλία. Εμείς δεν θα κάναμε το ίδιο» τόνισε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα