Αρτέτα: «Ελπίζουμε η Γουέστ Χαμ να μας βοηθήσει να πετύχουμε το όνειρό μας»

Αρτέτα: «Ελπίζουμε η Γουέστ Χαμ να μας βοηθήσει να πετύχουμε το όνειρό μας»

Το σχόλιο του Αρτέτα για το πέναλτι που δεν δόθηκε στην Μπάγερν

bet365

Ο Μικέλ Αρτέτα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Έβερτον, αποκάλυψε πως ελπίζει η Γουέστ Χαμ, που θα παίζει την ίδια ώρα με τη Σίτι, να βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει την Premier League.

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής της Premier League τόνισε πως η Γουέστ Χαμ που θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι (19/5, 18:00) ελπίζει να τους βοηθήσει στην κούρσα του τίτλου για να πετύχουν το όνειρό τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αρτέτα:

«Ο Ντέιβιντ Μόγιες θα μπορούσε να μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε το όνειρό μας και το προσωπικό μου όνειρο να κερδίσω την Premier League. Το μόνο πράγμα που συζητήσαμε είναι να δώσουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να ζήσουμε μια όμορφη μέρα.

Είναι πιθανό, είναι ποδόσφαιρο. Πρέπει να παίξουμε όπως κάθε εβδομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε και μετά ελπίζουμε η Γουέστ Χαμ να μας βοηθήσει να πετύχουμε το όνειρό μας. Αυτό το πρώτο μέρος είναι πάνω μας, είναι το μόνο πράγμα στο οποίο μπορούμε να επικεντρωθούμε. Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι και ελπίζουμε να συμβεί κάτι όμορφο.

Βρισκόμαστε στην τελευταία μέρα της σεζόν παίζοντας για το τρόπαιο της Premier League, το οποίο δεν ήταν στο Emirates από τότε που χτίστηκε πριν από 20 χρόνια. Το τρόπαιο θα είναι εκεί, είναι δυνατό. Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και μετά να ελπίζουμε τι θα συμβεί. Ας ευχηθούμε να είναι έτσι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα