Λίβερπουλ: Ο Ρούμπεν Αμορίμ μιλά για το μέλλον του εν μέσω φημών που τον θέλουν στο «Άνφιλντ»

Newsroom
αμοριμ

bet365

Ο Ρούμπεν Αμορίμ έκανε μια σημαντική παραδοχή σχετικά με το μέλλον του, εν μέσω των ρεπορτάζ που τον θέλουν στο «τιμόνι» της Λίβερπουλ την επόμενη σεζόν.

Ο Ρούμπεν Αμορίμ φιγουράρει ως το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τη θέση του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν, από τότε που ο Τσάμπι Αλόνσο δέσμευσε δημοσίως το μέλλον του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Το Sky της Γερμανίας υποστήριξε μάλιστα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι ο 39χρονος είχε έρθει σε προφορική καταρχήν συμφωνία με τον σύλλογο του Μερσεϊσάιντ. Ωστόσο, ο προπονητής της Σπόρτινγκ έχει έκτοτε διαψεύσει κατηγορηματικά ότι έχει γίνει συνέντευξη με τη Λίβερπουλ και επέμεινε ότι η τρέχουσα προσοχή του είναι στην κατάκτηση του τίτλου στην Πορτογαλία!

Συγκεκριμένα με φανερό εκνευρισμό δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου: «Αυτή είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσω για το μέλλον μου. Δεν υπήρξε καμία συνέντευξη και σίγουρα καμία συμφωνία [με τη Λίβερπουλ]. Το μόνο πράγμα που θέλουμε όλοι εδώ είναι να γίνουμε πρωταθλητές με τη Σπόρτινγκ, τίποτα δεν θα αλλάξει. Είμαι ο προπονητής της Σπόρτινγκ και δεν υπήρξε καμία συνέντευξη ή συμφωνία με κανέναν σύλλογο. Είμαι απλά συγκεντρωμένος, όπως πάντα, στο να εκπροσωπώ τον σύλλογό μου. Καθώς δεν έχω πια κάτι άλλο να πω... »

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα