Φαν Ντάικ: «Νιώθουμε σαν να χάσαμε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

van_dijk

bet365

O αρχηγός της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, μίλησε μετά την ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» και χαρακτήρισε το αποτέλεσμα σαν ήττα.

Η Λίβερπουλ έπεσε από την κορυφή της Premier League. Οι Reds παρόλο που προηγήθηκαν στο «Ολντ Τράφορντ» και ήταν σαρωτικά ανώτεροι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατάφεραν μόνο να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν γυρίσει προσωρινά το παιχνίδι.

Ο αρχηγός της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, μίλησε μετά τον αγώνα και τόνισε πως αυτό το αποτέλεσμα είναι σαν ήττα για την ομάδα του. Θυμίζουμε πως Λίβερπουλ και Άρσεναλ ισοβαθμούν με τους Κανονιέρηδες να υπερέχουν στη διαφορά τερμάτων.

«Αισθανόμαστε πως χάσαμε, είναι λάθος μας ξανά. Είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες θα έπρεπε να καθαρίσουμε το ματς. Δυστυχώς κάναμε ένα ατομικό λάθος στη φάση του 1-1 και είχαμε πολύ χρόνο για να φτιάξουμε τα πράγματα αλλά βιαζόμασταν.

Παρά το γεγονός όμως ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-1, είχαμε και πάλι αρκετές ευκαιρίες. Δεν θα πρέπει να αισθάνεται ένοχος για το λάθος του ο Κουάνσα.

Λάθη συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και όσοι κάνουν καριέρα, έχουν λάθη και μαθαίνουν από αυτά», ανέφερε ο Ολλανδός στόπερ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα