Γουέστ Χαμ - Άστον Βίλα 1-1: «Διασώστης» Τζανιόλο, γλίτωσε τους Villans από την ήττα

Ιάσονας Θεριός
zaniolo_west_ham

bet365

Η Γουέστ Χαμ του βασικού και αναντικατάστατου Μαυροπάνου βρέθηκε αγκαλιά με το τρίποντο απέναντι στην Άστον Βίλα, ωστόσο ο Τζανιόλο, ερχόμενος από τον πάγκο, έβγαλε τα... κάστανα από τη φωτιά και έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του.

Η κρίσιμη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια «μάχη» του Λονδίνου έληξε χωρίς νικητή. Γουέστ Χαμ - για την οποία έπαιξε βασικός ο Ντίνος Μαυροπάνος - και Άστον Βίλα αλληλοεξουδετερώθηκαν στην έδρα της πρώτης σε ένα ματς με ένταση και συγκινήσεις μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Ο Τζανιόλο ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά και φορώντας την μπέρτα του... supersub βοήθησε την ομάδα του να αποσπάσει την ισοπαλία 1-1. Έτσι οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν στην 4η θέση της Premier League, στο +3 από την Τότεναμ, ενώ οι γηπεδούχοι στην 7η, δύο βαθμούς πάνω από την Μπράιτον, που έχει και ματς λιγότερο.

Τα Σφυριά ήταν αυτά που πατούσαν καλύτερα στο παιχνίδι και μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ στο 29' χάρη στην όμορφη κεφαλιά-ψαράκι του Αντόνιο. Ο Τζαμαϊκανός πίστεψε ότι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 49', ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε για χέρι. Ο Έμερι προχώρησε σε αλλαγές, η Βίλα βελτιώθηκε και... δικαιώθηκε, μιας και στο 80ο λεπτό ο Νικολό Τζανιόλο με προβολή έφερε το ματς στο ίσα. Αμφότερες οι ομάδες έφτασαν κοντά στο γκολ της νίκης μετά τη ισοφάριση. Η Γουέστ Χαμ μάλιστα το... πέτυχε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από στημένη μπάλα, ωστόσο το τέρμα του Σούτσεκ ακυρώθηκε επίσης για χέρι μετά από χρονοβόρο έλεγχο στο VAR και το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα