Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι: Το επικό τρέιλερ της Premier League για το ντέρμπι του «Άνφιλντ» (vid)

Κλοπ-Πεπ

bet365

Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρδιόλα διασταυρώνονται για τελευταία φορά σε επίπεδο Premier League η οποία έβαλε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη στο κλίμα του ντέρμπι του «Άνφιλντ» με ένα τρομερό τρέιλερ.

Η μεγάλη ημέρα της 28ης αγωνιστικής της Premier League έφτασε. Το δίπολο ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι δίνει ακόμη μια μάχη στο... καυτό «Άνφιλντ» με στόχο τη νίκη που θα δώσει πλεονέκτημα στον κερδισμένο όσον αφορά τον τίτλο της Premier League.

Πρωταγωνιστές δεν είναι άλλοι από τους δύο προπονητές. Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρδιόλα σε μια ακόμη μεγάλη μάχη, όπως έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Μόνο που η φετινή είναι λίγο πιο ιδιαίτερη καθώς πρόκειται για την τελευταία -τουλάχιστον σε επίπεδο Premier League- μεταξύ τους μονομαχία από τη στιγμή που ο Γερμανός έχει ανακοινώσει την αποχώρηση του από το Μέρσεϊσάιντ στο τέλος της σεζόν.

Η Premier League... ξύπνησε και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε προφανώς ήταν το μεγάλο ντέρμπι του «Άνφιλντ». Το social media team της Premier League έφτιαξε φυσικά ένα ξεχωριστό και πολύ ιδιαίτερο βίντεο για την αποψινή special μάχη των δύο κορυφαίων ομάδων της Αγγλίας, τα τελευταία χρόνια.

Ένα βίντεο έπος το οποίο δημοσίευσε μέσα από τα social media η Premier League με τον κλασικό, αλλά ξεχωριστό τίτλο «The Last Dance»... Απολαύστε...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα