Premier League: Αυτοί είναι οι παίκτες με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες λόγω…γκρίνιας

Νίκος Κικίδης
Premier League: Αυτοί είναι οι παίκτες με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες λόγω…γκρίνιας

bet365

Το «Athletic» έψαξε και βρήκε τους παίκτες της Premier League που δέχονται τις περισσότερες κάρτες λόγω διαμαρτυρίας και παρουσίασε τη δεκάδα των... γκρινιάρηδων της Αγγλίας.

Ούτε το VAR ήταν αρκετό για να ελαχιστοποιήσει τα παράπονα των ποδοσφαιριστών απέναντι στους διαιτητές. Ίσα - ίσα δεν αποκλείεται τα πράγματα να έχουν γίνει χειρότερα...

Πολλοί παίκτες άλλωστε, ανεξάρτητα από το πρωτάθλημα που αγωνίζονται, εκφράζουν με όλο και πιο έντονο ύφος τη δυσαρέσκειά τους για τις αποφάσεις των διαιτητών, αν και μερικοί έχουν από τη... φύση τους μια παραπάνω έφεση.

Κάρτες λόγω... γκρίνιας: Στην κορυφή ο Μπρούνο Φερνάντες

Ο Μπρούνο Φερνάντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, αλλά δεν είναι ο μοναδικός! Ποιοι είναι όμως οι υπόλοιποι που ακολουθούν στα χνάρια του στην Premier League;

Το «Athletic» έψαξε να μάθει ποιοι ποδοσφαιριστές της Premier League έχουν μαζέψει τις περισσότερες κάρτες για διαμαρτυρία και... γκρίνια προς τους διαιτητές, με τα περισσότερα ευρήματα να μην εκπλήσσουν.

Την πρώτη θέση μοιράζονται οι Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Νίκολας Τζάκσον (Τσέλσι) και Αντρέας Περέιρα (Φούλαμ) που μετρούν από τέσσερις κάρτες, ενώ στις τρεις τα ονόματα... πολλαπλασιάζονται.

Αναλυτικά η δεκάδα της Premier League

Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) 4
Αντρέας Περέιρα (Φούλαμ) 4
Νίκολας Τζάκσον (Τσέλσι) 4
Λούκας Πακετά (Γουέστ Χαμ) 3
Νέτο (Γουλβς) 3
Γκαμπριέλ Ζεσούς (Άρσεναλ) 3
Ματέους Κούνια (Γουλβς) 3
Σον Λόνγκσταφ (Νιούκαστλ) 3
Ντάργουιν Νούνιες (Λίβερπουλ) 3
Έντσο Φερνάντες (Τσέλσι) 3

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα