Τζιρόνα - Ράγιο Βαγεκάνο 3-0: Τρίποντο... αντίδοτο και ξανά στο -6

Ιάσονας Θεριός
TZirona

bet365

Χάρη στα γκολ των Τσιγκάνκοφ και Σάβιο (x2), η Τζιρόνα υπέταξε με 3-0 τη Ράγιο Βαγιεκάνο εντός έδρας και επέστρεψε αφενός στα θετικά αποτελέσματα και αφετέρου στο -6 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Βρήκε το γιατρικό της η Τζιρόνα και επέστρεψε στα τρίποντα. Οι Καταλανοί μετά από δύο σερί ήττες και μια ισοπαλία στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, ξέσπασαν με τριάρα (3-0) πάνω στη Ράγιο Βαγιεκάνο και γεύτηκαν ξανά τη χαρά της νίκης. Έτσι, συνεχίζουν να... πιστεύουν - έστω και δειλά - στο ενδεχόμενο του θαύματός τους, αφού πάτησαν στη 2η θέση της La Liga και μείωσαν στους έξι βαθμούς από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν να δυσκολεύονται στο πρώτο μέρος και οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια δίχως σκορ. Στην επανάληψη ωστόσο, η ομάδα του Μίτσελ πάτησε το γκάζι και «καθάρισε» με το τρίποντο. Στο 52ο λεπτό ο Τσιγκάνκοφ πλάσαρε άψογο από το γύρισμα του Γκουτιέρεθ για το 1-0 και η αποβολή του Τσαβαρία με δύο κίτρινες στο 75' και το 76' έκανε τα πράγματα ακόμα πιο απλά.

Στις καθυστερήσεις ο Σάβιο πήρε την... μπαγκέτα του και με δύο μαγικές ενέργειες στο πρώτο και το πέμπτο λεπτό έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην τελική τριάρα της Τζιρόνα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα