Άρσεναλ: Με αυτόν τον Σακά οι «κανονιέρηδες» μπορούν να το πάνε μέχρι τέλους (vids)

Άρσεναλ: Με αυτόν τον Σακά οι «κανονιέρηδες» μπορούν να το πάνε μέχρι τέλους (vids)

saka_arsenal_winnnn

bet365

Ο Μπουκαγιό Σάκα είναι... on fire, σκοράρει και σερβίρει ακατάπαυστα και η Άρσεναλ συνεχίζει να κυνηγά τον τίτλο της Premier League.

Έντεκα γκολ στα δύο τελευταία της παιχνίδια έχει σκοράρει η Άρσεναλ. Μετά την εξάρα στη Γουέστ Χαμ, οι «κανονιέρηδες» φιλοδώρησαν με πέντε γκολ την Μπέρνλι το μεσημέρι του Σαββάτου, επικρατώντας εκτός έδρας με το εμφατικό 5-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής και στα δύο αυτά παιχνίδια ήταν ο Μπουκαγιό Σακά ο οποίος είναι σε τρομερή κατάσταση και διατηρεί την Άρσεναλ σε τροχιά τίτλου!

Ο «καυτός» Σάκα μπορεί να οδηγήσει την Άρσεναλ στην κορυφή μετά από 20 χρόνια

Ο Άγγλος εξτρέμ λάμπει για ακόμη μια χρονιά με τα κόκκινα της Άρσεναλ. Είναι ο μεγάλος σταρ της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα. Είναι ο άνθρωπος που παράγει τα περισσότερα γκολ για τους «κανονιέρηδες» είτε με δικά του γκολ, είτε με ασίστ που δημιουργεί για τους συμπαίκτες του.

Ήδη, στα μέσα του Φλεβάρη, ο Σάκα βρίσκεται στην πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του βάσει αριθμών. Ο 22χρονος εξτρέμ έχει πετύχει 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας και επιπλέον 13 ασίστ. Την περασμένη σεζόν ο Σάκα μέτρησε συνολικά 26 γκολ+ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Από την 1η του Γενάρη, κανείς άλλος ποδοσφαιριστής δεν έχει πετύχει περισσότερα γκολ από τον ακραίο επιθετικό της Άρσεναλ ο οποίος μέσα στο 2024 μετράει έξι τέρματα σε πέντε παιχνίδια σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Στα τελευταία επτά παιχνίδια, ο Άγγλος το έχει πάει σε άλλο... level. Έχει πετύχει επτά γκολ, μετρώντας δηλαδή ένα γκολ ανά παιχνίδι, ενώ έχει «φτιάξει» και ακόμα ένα. Στα τελευταία δύο παιχνίδια στα οποία η Άρσεναλ πέτυχε έντεκα γκολ, ο Σάκα σκόραρε τα τέσσερα και οδήγησε τους «κανονιέρηδες» σε δύο επιβλητικά «τρίποντα».

Ο Σάκα μοιάζει φέτος να έχει κάνει το level up που χρειαζόταν για να μπει στην κατηγορία των world class ποδοσφαιριστών. Και με αυτόν τον Σάκα η Άρσεναλ μπορεί να ονειρεύεται την επιστροφή στην κορυφή της Αγγλίας έπειτα από 20 χρόνια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα