Τσέλσι: Πουλάει τον Λουκάκου στη Ρόμα σε τιμή ευκαιρίας τρία χρόνια μετά τα 115 εκατομμύρια που δαπάνησε

Newsroom
lukaku_roma_1

bet365

Διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Ρομέλου Λουκάκου στη Ρόμα για το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ είναι η Τσέλσι, παρότι το 2021 δαπάνησε 115 εκατομμύρια για τον Βέλγο φορ.

Μπορεί ο Ρομέλου Λουκάκου να μη θυμίζει πλέον σε καμία περίπτωση τον Λουκάκου τον περασμένων ετών ωστόσο έχει βοηθήσει αρκετά τη Ρόμα φέτος με τα γκολ του. Ο Βέλγος φορ μετράει 15 γκολ σε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κομβικό ρόλο στην ομάδα του Ντε Ρόσι.

Ο δανεισμός του στους «τζιαλορόσι» ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και τα τωρινά δεδομένα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην αιώνια πόλη. Η Τσέλσι ωστόσο είναι διατεθειμένη να κάνει μεγάλη έκπτωση και να προσφέρει τον Λουκάκου στη Ρόμα για ένα ποσό της τάξης των 30 εκατομμυρίων ευρώ. Παρότι το 2021 δαπάνησε 115 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει από την Ίντερ, η ομάδα του Λονδίνου είναι πρόθυμη να τον παραχωρήσει για 30 εκατομμύρια, θέλοντας να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο του.

Μέχρι στιγμής η Ρόμα πάντως δεν δείχνει διατεθειμένη να προχωρήσει στην αγορά του Βέλγου, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτό να αλλάξει καθώς το ποσό που ζητάει πλέον η Τσέλσι είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με αυτά που ζητούσε όταν οι δύο ομάδες έκλειναν τον δανεισμό το περασμένο καλοκαίρι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα