Τόνεϊ: Άφησε ανοικτή την πόρτα της αποχώρησης εν μέσω σεναρίων για Άρσεναλ

Νίκος Κικίδης
Τόνεϊ: Άφησε ανοικτή την πόρτα της αποχώρησης εν μέσω σεναρίων για Άρσεναλ

bet365

Ανοικτό άφησε το μέλλον του ο επιθετικός της Μπρέντφορντ, Άιβαν Τόνεϊ, ο οποίος φούντωσε ακόμα περισσότερο τα σενάρια που τον συνδέουν τον τελευταίο καιρό με την Άρσεναλ.

Εκτός αγωνιστικής δράσης από τον Μάιο του 2023 παραμένει ο Άιβαν Τόνεϊ, ο οποίος τιμωρήθηκε με βαριά καμπάνα από την FA για περιστατικά παράνομου περιστατικού.

Οκτώ μήνες αργότερα ωστόσο ο Τόνεϊ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στο ματς της Μπρέντφορντ απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, πατώντας και πάλι το χορτάρι του γηπέδου.

Ακόμα και δίχως πάντως αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του, η Άρσεναλ δεν σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με την περίπτωσή του και φαίνεται πως θα κινηθεί κάποια στιγμή για να ενισχυθεί στη θέση του φορ.

Ο ίδιος από την πλευρά μέσα από τις τελευταίες του δηλώσεις άφησε ανοικτή την πόρτα της αποχώρησης από τη Μπρέντφορντ και φούντωσε τα σενάρια για Άρσεναλ, η οποία δεν αποκλείεται να καταθέσει επίσημη πρόταση ακόμα και μέσα στον Ιανουάριο.

«Είναι προφανές ότι θέλω να παίξω σε ένα κορυφαίο κλαμπ και να παλέψω για τίτλους. Αν κάποια ομάδα θέλει να πληρώσει τα σωστά λεφτά, τότε ποιος ξέρει. Είτε τον Ιανουάριο, είτε κάποια άλλα στιγμή, θα είμαι έτοιμος. Αυτή τη στιγμή θέλω να απολαύσω να αγωνίζομαι» τόνισε χαρακτηριστικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα