Άρσεναλ: Σε... ανοιχτή γραμμή για Ονάνα, 60 εκατ. ευρώ ζητά η Έβερτον

amadou_onana_everton

bet365

Για τα καλά στη... μάχη της μεταγραφής του Αμαντού Ονάνα από την Έβερτον για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής έχει μπει η Άρσεναλ.

Σε άσχημο φεγγάρι βρίσκεται η Άρσεναλ, η οποία μετρά μόλις μια νίκη στα τελευταία της επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Η κατάκτηση της Premier League ωστόσο, εξακολουθεί να αποτελεί βασικό στόχο της ομάδας του Αρτέτα, που έχει βγει στην αγορά για να ενισχυθεί εν όψει του δεύτερου μισού της σεζόν.

Ένας από τους βασικούς της στόχους μάλιστα έχει δει στο πρόσωπο του Αμαντού Ονάνα. Όπως μετέδωσαν τόσο ο Βέλγος δημοσιογράγος Σάσα Ταβολιέρι όσο και η Nieuwsbladsport οι Κανονιέρηδες ήδη βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Έβερτον για την απόκτησή του και οι εξελίξεις δεν αποκλείεται να «τρέξουν» με γοργούς ρυθμούς το επόμενο διάστημα.

Ο ίδιος ο 22χρονος Βέλγος είναι πολύ ανοιχτός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του, όμως η δυσκολία του deal έγκειται στις απαιτήσεις των Ζαχαρωτών που αξιώνουν περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ για τον ποδοσφαιριστή τους.

Το ότι η Έβερτον πάντως δεν βρίσκεται και στην καλύτερη οικονομική κατάσταση ενδέχεται να λειτουργήσει και υπέρ της Άρσεναλ.

Ο Ονάνα που αγωνίζεται τόσο ως αμυντικός, όσο και ως κεντρικός μέσος αποτελεί ένα από τα βασικότερα γρανάζια του Ντάις και έχει τραβήξει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του. Φέτος μετρά 21 συμμετοχές με 2 τέρματα και 1 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα