Άρσεναλ, Χάτο: Ματιές των Κανονιέρηδων στο 17χρονο wonderkid του Άγιαξ για την άμυνα

hato_ajax

bet365

Την περίπτωση του 17χρονου στόπερ του Άγιαξ... γλυκοκοιτάζει, σύμφωνα με την Telegraph, η Άρσεναλ για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής.

Έχει βγει στην αγορά η Άρσεναλ και ψάχνει το επόμενο κομμάτι στο παζλ του Μικέλ Αρτέτα. Οι Κανονιέρηδες θα ήθελαν να προσθέσουν έναν ακόμα αμυντικό στο οικοδόμημά τους και όπως φαίνεται... λιγουρεύονται τον Γιόρελ Χάτο.

Ο 17χρονος στόπερ, που διακρίνεται για την ευελιξία του αφού αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και ως αριστερός μπακ, έχει υπάρξει μια από τις ευχάριστες παρενθέσεις της φετινής σεζόν στον Άγιαξ και βρίσκεται για τα καλά στα ραντάρ των Κανονιέρηδων, σύμφωνα με την Telegraph.

Ανάμεσα στις πολλές... μαύρες σελίδες της σεζόν, ο Χάτο έχει κάνει το step-up και έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, μετρώντας ήδη 25 συμμετοχές. Έκανε μάλιστα και το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα των ανδρών της Ολλανδίας.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2025 και με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, η Άρσεναλ είναι πιο πιθανό να κινηθεί για τον παίκτη τον Ιούνιο.

Ο ίδιος πιθανότατα θα είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο μιας τέτοιας μεταγραφής αφού πρόσφατα είχε δηλώσει για τον Γιούριεν Τίμπερ πως «Ήταν εξαιρετική η μεταγραφή του στην Άρσεναλ, παρά τον τραυματισμό του. Είναι και δικό μου όνειρο κάποια μέρα να πάρω μια τέτοια μεταγραφή».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα