Μάντσεστερ Σίτι: «Συντετριμμένος» ο Γκρίλις από τη διάρρηξη στο σπίτι του

Μάντσεστερ Σίτι: «Συντετριμμένος» ο Γκρίλις από τη διάρρηξη στο σπίτι του

Newsroom
grealish_sad_man_city

bet365

Ο Άγγλος διεθνής σταρ της Σίτι, Τζακ Γκρίλις, μίλησε για την «τραυματική εμπειρία» της διάρρηξης του σπιτιού του λίγες ημέρες πριν «φύγει» το 2023.

Διαρρήκτες χτύπησαν την έπαυλη του μέσου της Αγγλίας και της Μάντσεστερ Σίτι στο Τσέσαϊρ κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του στην Premier League με την Έβερτον την Τετάρτη. Μέλη της οικογένειας του Τζακ Γκρίλις και η αρραβωνιαστικιά του, φέρονται να παρακολουθούσαν τον αγώνα στο ακίνητο όταν άκουσαν φασαρία.

Σήμανε συναγερμός και δρομολογήθηκε αντίδραση έκτακτης ανάγκης με ελικόπτερο, αστυνομικούς σκύλους και αρκετούς άντρες της ασφάλειας που στάλθηκαν στο ακίνητο, αλλά δεν εντοπίστηκαν ύποπτοι.

Οι κλέφτες φέρεται να έφυγαν με κοσμήματα και ρολόγια αξίας 1 εκατ. λιρών. Γράφοντας στο Instagram, ο Άγγλος τόνισε: «Δεν μπορώ να εξηγήσω πόσο συντετριμμένος είμαι για τη διάρρηξη που έλαβε χώρα στο σπίτι μου πριν από λίγες ημέρες. Η οικογένειά μου σημαίνει τα πάντα για μένα και τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να διασφαλίσω την ασφάλειά τους. Αυτή ήταν μια τραυματική εμπειρία για όλους μας, είμαι τόσο ευγνώμων που κανείς δεν έπαθε τίποτα. Είχα τόσες καταπληκτικές εμπειρίες και επιτεύγματα τους τελευταίους 12 μήνες, αλλά για να είμαι ειλικρινής, η καλύτερη χρονιά της ζωής μου στο ποδόσφαιρο τώρα δεν μοιάζει με κάτι που μπορώ να γιορτάσω. Οι άνθρωποι που διαπράττουν αυτά τα τρομερά εγκλήματα δεν έχουν ιδέα για τη ζημιά που προκαλούν στις ζωές των ανθρώπων. Ελπίζω να βρεθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, ώστε καμία άλλη οικογένεια να μην περάσει ό,τι περάσαμε εμείς. Εκτιμώ τα μηνύματα από όλους και την υποστήριξη από τους φίλους μου, τους συμπαίκτες μου και τον σύλλογο».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα