Γκρίλις: Η στιγμή που μαθαίνει για τη ληστεία στην έπαυλη του

Γκρίλις: Η στιγμή που μαθαίνει για τη ληστεία στην έπαυλη του

Ανδρέας Σουλάι
grealish_sad_man_city

bet365

Φωτογραφίες από τη στιγμή που μέλος του τεχνικού σταφ της Μάντσεστερ Σίτι μεταφέρει στον Τζακ Γκρίλις την πληροφορία για τη ληστεία στην έπαυλη του έδωσαν στο φως της δημοσιότητας οι Άγγλοι.

Μια σοκαριστική βραδιά έζησε η οικογένεια του Τζακ Γκρίλις πριν από μερικά 24ωρα, όταν μια ομάδα ληστών εισέβαλε στην έπαυλη του Άγγλου σούπερ σταρ. Την ώρα που ο Άγγλος χαφ της Μάντσεστερ Σίτι αγωνιζόταν στο «Γκούντισον Παρκ» απέναντι στην Έβερτον, η οικογένεια του ήρθε αντιμέτωπη με κλέφτες, οι οποίοι «μπούκαραν» στην έπαυλη του, κλέβοντας κοσμήματα αξίας 1 εκατ. λιρών.

Η αρραβωνιαστικιά του Γκρίλις, μαζί με τους γονείς του και άλλους συγγενείς, είχαν μαζευτεί στην τεράστια έπαυλη των 24 στρεμμάτων για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, με τους κλέφτες να εισβάλλουν μέσα κατά τη διάρκεια του αγώνα και να κλέβουν κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας.

Οι Άγγλοι έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες όπου φαίνεται ένα μέλος του τεχνικού σταφ της Σίτι να μεταφέρει στον Γκρίλις την πληροφορία. Ο Άγγλος φαίνεται εμφανώς αναστατωμένος και κατευθύνεται αμέσως προς τα αποδυτήρια με σκοπό να μάθει τα νεότερα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα