Μάντσεστερ Σίτι: «Πολίτης» αντί 25 εκατ. ευρώ ο... νέος Μέσι - Δικός της ο 17χρονος Ετσεβερί

claudio_echeverri

bet365

Την κούρσα των... εκατομμυρίων νίκησε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ενεργοποίησε τη ρήτρα του από τη Ρίβερ Πλέιτ για να ντύσει στα γαλάζια τον θαυματουργό 17χρονο, Κλαούντιο Ετσεβερί.

Έκανε το όνομά του να ακουστεί για τα... καλά, όταν πριν λίγο καιρό σμπαράλιασε μόνος του την άμυνα της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων. Ο 17χρονος Κλαούντιο Ετσεβερί έγραψε το πρώτο λαμπερό επεισόδιο της καριέρας του με το χατ τρικ του κόντρα στη Σελεσάο και - αναπόφευκτα - οι συγκρίσεις με τον... Λιονέλ Μέσι πήραν μπρος. Δεδομένα πάντως, ο υπερταλαντούχος πιτσιρικάς σύντομα θα απασχολήσει και το ευρωπαϊκό κοινό.

Άλλωστε, όπως μετέδωσε το TyC Sports, η Μάντσεστερ Σίτι θα σπάσει άμεσα τη ρήτρα του, η οποία αγγίζει τα 25 εκατομμύρια ευρώ, και θα τον κάνει δικό της από τη Ρίβερ Πλέιτ!

Ο Ετσεβερί είναι γέννημα-θρέμμα των Μιγιονάριος και παρ'ότι έχει γράψει μόλις έξι επαγγελματικές συμμετοχές με την ομάδα που τον ανέδειξε, έπεισε τους Πολίτες να επενδύσουν αυτά τα χρήματα για χάρη του. Πάντως, για τον επόμενο χρόνο, μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του 2024, ο 17χρονος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει ως δανεικός στη Ρίβερ Πλέιτ, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να ετοιμαστεί για το υψηλότερο επίπεδο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα