Λίνγκαρντ: Είπε «όχι» σε τετραετές συμβόλαιο των Φούλαμ-Νιούκαστλ πριν πάει στη Νότιγχαμ

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Λίνγκαρντ: Είπε «όχι» σε τετραετές συμβόλαιο των Φούλαμ-Νιούκαστλ πριν πάει στη Νότιγχαμ

bet365

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, φαίνεται να... πυροβόλησε τα πόδια του όταν απέρριψε τετραετές συμβόλαιο από Φούλαμ και Νιούκαστλ πριν αποφασίσει να πάει στη Νότιγχαμ.

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ, στα 31 του, βλέπει την καριέρα του να είναι σε... ελεύθερη πτώση. Η επιλογή να πάει στη Νότιγχαμ Φόρεστ δεν του βγήκε από την οποία και αποχώρησε στο τέλος της σεζόν 2022-2023.

Εκτοτε είναι σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, καθώς οι δοκιμές σε Γουέστ Χαμ και Αλ Ετιφάκ δεν έφεραν κάποιο συμβόλαιο.

Ωστόσο, πριν πάει στη Νότιγχαμ θα μπορούσε να είχε άλλη πορεία ή έστω ένα εξασφαλισμένο μέλλον, καθώς σύμφωνα με το Athletic απέρριψε τετραετές συμβόλαιο από Φούλαμ και Νιούκαστλ, όταν είχε αποφασίσει να μην επιστρέψει στη Γουέστ Χαμ, στην οποία είχε πάει δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας 9 γκολ και 5 ασίστ σε 16 ματς. Με τη Νότιγχαμ τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε και δεν βοήθησε την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη αφού σε 20 ματς είχε 2 γκολ και 2 ασίστ.

Ο ίδιος, σήμερα, δηλώνει έτοιμος και γεμάτος όρεξη να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο και φαίνεται να ελπίζει σε μια μετακίνηση στο MLS - μόνο που το εν λόγω πρωτάθλημα ξεκινά τον Φλεβάρη κι έτσι θα πρέπει να περιμένει παραπάνω για να μπει και πάλι στα γήπεδα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα