Μάντσεστερ Σίτι: Χωρίς Χάαλαντ κόντρα στη Λούτον

Μάντσεστερ Σίτι: Χωρίς Χάαλαντ κόντρα στη Λούτον

Ανδρέας Σουλάι
ΧΑΑΛΑΝΤ

bet365

Δίχως τον Έρλινγκ Χάαλαντ θα αγωνιστεί στο αποψινό παιχνίδι με τη Λούτον η Μάντσεστερ Σίτι.

Σοβαρή απώλεια, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Λούτον (16:00) για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο λόγος για τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός σέντερ φορ των «πολιτών» δεν ταξίδεψε στο Λούτον για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς τα συνεχόμενα παιχνίδια έχουν ταλαιπωρήσει το σώμα του, με τους γιατρούς της ομάδας να συμβουλεύουν τον Καταλανό να τον αφήσει εκτός αποστολής ώστε να πάρει ανάσες και να γεμίσει ξανά τις μπαταρίες του.

Η κόπωση υποχρέωσε τον Γκουαρδιόλα να αφήσει τον Χάαλαντ εκτός

Όπως αναφέρει η «Athletic», ο Γκουαρδιόλα και το επιτελείο του αποφάσισαν χθες το πρωί να αφήσουν εκτός τον Χάαλαντ, με στόχο να ξεκουραστεί ο Νορβηγός και να είναι έτοιμος στο βαρύ πρόγραμμα που έρχεται, με τα συνεχόμενα παιχνίδια που έρχονται στο εορταστικό πρόγραμμα της Premier League.

Έτσι η Σίτι θα αγωνιστεί στο Λούτον χωρίς τον πρώτο της σκόρερ, με τον Άλβαρες να αναμένεται να ξεκινήσει ως καθαρό σέντερ φορ μετά από καιρό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα