Λίβερπουλ: Ρήξη χιαστού ο Μάτιπ, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Λίβερπουλ: Ρήξη χιαστού ο Μάτιπ, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Newsroom
Λίβερπουλ: Ρήξη χιαστού ο Μάτιπ, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

bet365

Τέλος η σεζόν για τον Ζοέλ Μάτιπ, καθώς ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ υπέστη ρήξη χιαστού.

Μεγάλο «πλήγμα» για τη Λίβερπουλ εν όψει της συνέχειας, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ζοέλ Μάτιπ μέχρι το τέλος της σεζον.

Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Φούλαμ και όπως αποκάλυψε ο Γερμανός τεχνικός, υπέστη ρήξη χιαστού, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ίσως και το τελευταίο του παιχνίδι με τη Λίβερπουλ

Μια απρόσμενη εξέλιξη για τους reds, καθώς ο Μάτιπ ήταν βασικός στα περισσότερα παιχνίδια της σεζόν. Μάλιστα, το παιχνίδι με τη Φούλαμ ενδέχεται να ήταν και το τελευταίο του Καμερουνέζου στόπερ με τα χρώματα της Λίβερπουλ, καθώς το τωρινό του συμβόλαιο εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Έχει πάθει σοβαρή ζημιά. Ρήξη χιαστού. Το κατάλαβα από το πρώτο δευτερόλεπτο δυστυχώς», δήλωσε ο Κλοπ μετά τη χθεσινή νίκη της Λίβερπουλ απέναντι στη Σέφιλντ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα