Μπόρνμουθ - Νιούκαστλ 2-0: Της έσπασε το αήττητο σερί και ξεκόλλησε από τη ζώνη του υποβιβασμού

Βασίλης Μπαλατσός
bournemouth_win

bet365

Η Μπόρνμουθ πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στην τρέχουσα Premier League, καθώς επικράτησε της Νιούκαστλ με 2-0 και ξεκόλλησε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πρώτη ήττα για τις Καρακάξες μετά από επτά αγωνιστικές και δυο μήνες.

Βαθμολογικό οξυγόνο για την Μπόρνμουθ! Τα Κεράσια επικράτησαν με 2-0 της Νιούκαστλ, πανηγύρισαν δεύτερο τρίποντο στην τρέχουσα Premier League, έφτασαν τους εννέα βαθμούς και ξεκόλλησαν από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς ανέβηκαν στη 18η θέση, στο +3 από τη Λούτον και στο +5 από Μπέρνλι και Σέφιλντ (μοναδική με ματς λιγότερο). Από την πλευρά της η ομάδα του Έντι Χάου έχασε μετά από επτά αγωνιστικές, με πέντε νίκες - δυο ισοπαλίες και έμεινε στην 7η θέση με 20 βαθμούς.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο σκόρερ των δυο γκολ, Ντομινίκ Σολάνκε. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας ο Γουίλοκ στην προσπάθεια του να κλέψει την μπάλα την έστειλε στον Άγγλο φορ, ο οποίος εκτέλεσε τον Πόουπ. Στο 72' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο 26χρονος επιθετικός ευνοήθηκε από τις κόντρες και εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα