Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι Σαουδάραβες ονειρεύονται τον Φερνάντες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι Σαουδάραβες ονειρεύονται τον Φερνάντες

Ανδρέας Σουλάι
united_fernandes

bet365

Στη λίστα των Σαουδάραβων για το ερχόμενο καλοκαίρι βρίσκεται ο Μπρούνο Φερνάντες!

Στον ρυθμό που «έχτισαν» το καλοκαίρι θέλουν να συνεχίσουν οι Σαουδάραβες. Σύμφωνα με τα Μέσα της Αγγλίας, η PIF έχει βάλει στόχαστρο να αποκτήσει και άλλα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με τον Μπρούνο Φερνάντες να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των πέντε κορυφαίων ομάδων της χώρας.

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Ρούντι Γκαλέτι, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί μεγάλο στόχο των ομάδων της Σαουδικής Αραβίας, με τις Αλ Νασρ, Αλ Ιτιχάντ, Αλ Χιλάλ και Αλ Αχλί να παρακολουθούν ήδη την υπόθεση και να ετοιμάζονται να «χτυπήσουν» την πόρτα του αρχηγού της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων ετοιμάζουν ήδη να ανοίξουν τον πρώτο κύκλο διαπραγματεύσεων με την πλευρά του Φερνάντες, ο οποίος ωστόσο προς το παρόν δεν έχει δείξει ότι επιθυμεί να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Ο Φερνάντες είναι ένας από τους πιο κομβικούς ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τα τελευταία «κακά» χρόνια των «κόκκινων διαβόλων», σκοράροντας μάλιστα και το γκολ που έκρινε την τελευταία αναμέτρηση με τη Φούλαμ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα