Φούλαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Απόδραση για τους «κόκκινους διαβόλους» με «buzzer beater» του Φερνάντες!

Ανδρέας Σουλάι

bet365

Με ένα υπέροχο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες στις καθυστερήσεις, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Φούλαμ με 1-0 και επέστρεψε στις νίκες!

Μπρούνο ο... λυτρωτής! Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, έτσι και στο Λονδίνο ο Πορτογάλος μέσος έβγαλε τα... κάστανα από τη φωτιά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με ένα υπέροχο γκολ στις καθυστερήσεις έδωσε το «τρίποντο» (0-1) στους «κόκκινους διαβόλους» με την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ να επιστρέφει στις νίκες.

Η Γιουνάιτεντ δεν ήταν σε καλή ημέρα, ωστόσο η «μαγεία» του Μπρούνο ήταν αρκετή για να της δώσει στο φινάλε μια πολύ σημαντική νίκη, τόσο για την ψυχολογία, όσο και για την βαθμολογία, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» μείωσαν τη διαφορά τους από την 5η Άστον Βίλα, πλησιάζοντας στους τέσσερις βαθμούς.

Η Γιουνάιτεντ φάνηκε να μπαίνει πιο δυνατά στο παιχνίδι και μάλιστα για λίγα εκατοστά δεν πήρε κεφάλι στο σκορ.

Μόλις στο 8ο λεπτό, ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λένο, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο Χάρι Μαγκουάιρ που ήταν εκτεθειμένος συμμετείχε στη φάση, μπλοκάροντας τον διάδρομο για τους αμυντικούς της Φούλαμ, με τον διαιτητή να πηγαίνει στο VAR και να ακυρώνει τη φάση.

Η άμυνα της ομάδας του Μάρκο Σίλβα στεκόταν πολύ σωστά στον αγωνιστικό χώρο, με τους ποδοσφαιριστές του Τεν Χαγκ να μην καταφέρνουν να τη διασπάσουν, έχοντας και τον Χοίλουντ εκτός παιχνιδιού, καθώς ο Δανός δεν πατούσε καθόλου καλά στο παιχνίδι.

Ένα αδύναμο πλασέ του Μπρούνο Φερνάντες στο 34ο λεπτό, ήταν η μοναδική καλή στιγμή για τη Γιουνάιτεντ στο πρώτο μέρος, το οποίο έληξε χωρίς συγκινήσεις και σκορ...

Στο δεύτερο μέρος ωστόσο, η Φούλαμ ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα. Και μάλιστα δημιούργησε τις πιο κλασικές στιγμές, μέχρι και εκείνο το σημείο, φτάνοντας κοντά στο γκολ σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις!

Στο 61ο λεπτό, ο Γουίλσον άγγιξε το γκολ! Ο Ουαλός εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή, ωστόσο ο Ονάνα κατάφερε να το βγάλει κρατώντας το μηδέν.

Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Καμερουνέζος χρειάστηκε να κάνει άλλη μια μεγάλη επέμβαση, σταματώντας αυτή τη φορά τον Παλίνια που δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ από πολύ κοντά.

Το ματς φάνηκε να οδηγείται στην λευκή ισοπαλία, ωστόσο η «μαγεία» του Φερνάντες άλλαξε τα δεδομένα και έκρινε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Πορτογάλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Παλίνια έξω από την περιοχή και με έναν «κεραυνό», έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λένο διαμορφώνοντας το τελικό 1-0, με τη Γιουνάιτεντ να φεύγει από το Λονδίνο με ένα πάρα πολύ σημαντικό «τρίποντο»!

Φούλαμ (Σίλβα): Λένο, Μπάσεϊ, Ριμ, Καστάν, Ρόμπινσον, Γουίλσον (90' Κέρνεϊ), Περέιρα (81' Κόρντοβα-Ριντ), Γουίλιαν (76' Λούκιτς), Ιγουόμπι (89' Χιμένες), Παλίνια, Μουνίθ (76' Κάρλος Βινίσιους)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Τεν Χαγκ): Ονάνα, Μαγκουάιρ, Νταλότ, Γουάν-Μπισάκα, Έβανς, Μπρούνο Φερνάντες, Έρικσεν (79' Μάουντ), Γκαρνάτσο (90'+3' Βαράν), Άντονι (63' Πελίστρι), ΜακΤόμινεϊ, Χόιλουντ (79' Μαρσιάλ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα