Σερ Μπόμπι Τσάρλτον: Η αιτία του θανάτου του Βρετανού θρύλου

Σερ Μπόμπι Τσάρλτον: Η αιτία του θανάτου του Βρετανού θρύλου

Βασίλης Μπαλατσός
sir_bobby_charlton_old_trafford
Σύμφωνα με την ιατρική έρευνα ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον έχασε τη ζωή του μετά από κάταγμα στα πλευρά που αποκόμισε έπειτα από πτώση.

Στις 21 Οκτωβρίου ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών και «βύθισε» σε πένθος τόσο την οικογένεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και το βρετανικό ποδόσφαιρο. Περίπου δέκα ημέρα μετά την απώλεια του Βρετανού θρύλου έγινε γνωστή η ακριβίας αιτία του θανάτου του.

Συμφωνα με την έρευνα των ιατρών ο Σερ Μπόμπι πέθανε μετά από κάταγμα στα πλευρά που αποκόμισε έπειτα από πτώση.σε οίκο ευγηρίας. Όπως αναφέρει το ιατροδικαστικό τμήμα του Τσέσαϊρ: «έχασε την ισορροπία του καθώς σηκώθηκε από την καρέκλα του και χτύπησε στο περβάζι του παραθύρου και πιθανώς σε ένα καλοριφέρ».

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ του Νησιού μετά την πτώση του 86χρονου το προσωπικό του οίκου ευγηρίας μετά από έλεγχο δεν εντόπισε τραυματισμό στο σώμα του και η κινητικότητά του δεν είχε επηρεαστεί. Λίγο αργότερα εμφανίστηκε ένα να πρήξιμο στην πλάτη του, με τον Τσάρλτον να διαμίζεται αρχικά σε τοπικό νοσοκομείο και εν συνεχεία στο γενικό νοσοκομείο Μάκλσφιντ.

Έκανε ακτινογραφία θώρακος και μία αξονική τομογραφία, οι οποίες αποκάλυψαν πως είχε σπάσει τα πλευρά του και πως ήταν πιθανό να πάθει πνευμονία. Οι γιατροί συμφώνησαν στην εισαγωγή του στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή πέντε ημέρες αργότερα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα