Λίβερπουλ: Η Γουλβς τρολάει τον Κλοπ για το «πρωτοφανές» μπέρδεμα με το VAR, θυμίζοντάς του τα παλιά! (vid)

Newsroom
wolves

bet365

Η Γουλβς τρόλαρε τον προπονητή της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ, σχετικά με την «πρωτοφανή» όπως την περιέγραψε διαμάχη για το VAR, θυμίζοντάς του ότι νωρίτερα φέτος της ακυρώθηκε άδικο γκολ.

Η Γουλβς σχολίασε με καυστικό τρόπο τις δηλώσεις του προπονητή της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ αφού ο Γερμανός τεχνικός απαίτησε να επαναληφθεί το παιχνίδι της ομάδας του με την Τότεναμ λόγω της «άνευ προηγουμένου» διαμάχης σχετικά με το VAR.

Ο Λουίς Ντίας είδε να ακυρώνεται ένα απόλυτα «νόμιμο» γκολ μετά από ένα λάθος του υπευθύνου του VAR Ντάρεν Αγγλίας στον αγώνα της Premier League του περασμένου Σαββάτου. Όταν έγινε αντιληπτό το λάθος, το παιχνίδι είχε ήδη ξεκινήσει και η Λίβερπουλ έχασε τον αγώνα με 2-1.

Μιλώντας την Τετάρτη, ο Κλοπ είπε: «Το λέω αυτό όχι ως ο προπονητής της Λίβερπουλ, αλλά ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Νομίζω ότι το μόνο αποτέλεσμα θα έπρεπε να είναι η επανάληψη. Μάλλον δεν θα συμβεί, αλλά νομίζω ότι είναι κάτι τόσο πρωτόγνωρο. Όσο θυμάμαι κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ, για αυτό πιστεύω ότι πρέπει να γίνει επαναληπτικός».

Όμως, όπως επεσήμανε η Γουλβς στο κανάλι τηςς στο Tiktok, ο τεχνικός των Reds μπορεί να έχει κοντόφθαλμη μνήμη. Τον Ιανουάριο, η Γουλβς είδε αυτό που φαινόταν να ήταν ένα απόλυτα νόμιμο γκολ να ακυρώνεται στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας στο Άνφιλντ.

Συγκεκριμένα στο 82ο λεπτό ο Τότι είχε κάνει το 2-3 για τους «Λύκους», όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η απόφαση του διαιτητή και του VAR προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους παίκτες και τον πάγκο της Γουλβς, αφού κανείς δεν κατάλαβε τον λόγο.Ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του και δεν μέτρησε το γκολ των φιλοξενούμενων, προκαλώντας σε όλους απορία και η απόφαση δεν άλλαξε καθώς το VAR αδυνατούσε ουσιαστικά να παρέμβει επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμη λήψη από την εν λόγω φάση.

@wolves Hang on a minute… 🤔 #Wolves #PremierLeague #Liverpool #VAR ♬ original sound - Kuys_Bob🔘
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα