Λούτον - Μπέρνλι 1-2: Έκανε... σεφτέ με εξάποντο!

Ιάσονας Θεριός
burnley_winnn

bet365

Σε ένα παιχνίδι με φοβερό φινάλε, η Μπέρνλι «λύγισε» τη Λούτον στην έδρα της και πήρε την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League, πιάνοντας παράλληλα την αντίπαλό της στους 4 βαθμούς.

Μακριά από τα... εκθαμβωτικά φώτα του Champions League στο ταπεινό «Κένιλγουορθ Ρόουντ» η Μπέρνλι πήρε την πρώτη της στη φετινή Premier League και εξαιρετικά πολύτιμη νίκη! Οι Κλάρετς επικράτησαν 2-1 της Λούτον εκτός έδρας (εξ αναβολής παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική) και έβαλαν στην τσέπη το εξάποντο, αφού έπιασαν τους Χάτερς στους 4 βαθμούς.

Ο Φόστερ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Αντεμπάγιο πάντως να φέρνει το ματς στα ίσα στο 84'. Η απάντηση της Μπέρνλι βέβαια δεν θα μπορούσε να είναι πιο άμεση. Ένα λεπτό μετά την ισοφάριση, ο Μπρουν Λάρσεν με φοβερή ενέργεια και φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» και χάρισε το τεράστιο «διπλό» στην ομάδα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα