Άστον Βίλα: Οι παίκτες διαμαρτύρονται για το βάρος της φανέλας

Άστον Βίλα: Οι παίκτες διαμαρτύρονται για το βάρος της φανέλας

Newsroom
Άστον Βίλα

bet365

Η Άστον Βίλα διαμαρτυρήθηκε στον κατασκευαστή της νεάς της φανέλας, αφού οι παίκτες ανέφεραν ανησυχίες ότι βαραίνει κατά τη διάρκεια των αγώνων και επηρεάζει την απόδοσή τους!

Η Άστον Βίλα ζήτησε από την εταιρεία αθλητικών ειδών με έδρα το Μάντσεστερ να αποκαταστήσει το πρόβλημα με τις φανέλες, αφού οι παίκτες δήλωσαν ότι κολλούσαν πάνω τους λόγω του ιδρώτα και επηρέαζαν την απόδοσή τους.

Ο διευθυντής επίδοσης της Μπρέντφορντ Μπεν Ράιαν δήλωσε πρόσφατα στον Guardian πώς ανέφεραν παρόμοιο πρόβλημα με την Umbro. Η εκτός έδρας φόρμα της Μπρέντφορντ την περασμένη σεζόν δεν περιείχε τεχνολογία που να απορροφά τον ιδρώτα, πράγμα που σήμαινε ότι οι παίκτες κουβαλούσαν επιπλέον 500 γραμμάρια κατά τη διάρκεια των αγώνων, γεγονός που τους ώθησε να φορούν την τρίτη όποτε ήταν δυνατόν.

Η Βίλα βρίσκεται δύο χρόνια σε μια "πολυετή" συμφωνία με την Castore, η οποία παρήγαγε επίσης τις εμφανίσεις για τις Νιούκαστλ, Γουλβς και Ρέιντζερς αυτή τη σεζόν, καθώς και για τον Άντι Μάρεϊ και την ομάδα κρίκετ της Αγγλίας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα