Γκρίνγουντ Μεταγραφές: Στη λίστα της Αλ Ετιφάκ του Τζέραρντ ο 21χρονος

Newsroom
Γκρίνγουντ Μεταγραφές: Στη λίστα της Αλ Ετιφάκ του Τζέραρντ ο 21χρονος

bet365

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γκρίνγουντ δεν θα συνεχίσουν μαζί μετά τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών που άλλαξαν τα πλάνα των «Κόκκινων Διαβόλων» και το όνομα του 21χρονου φιγουράρει τώρα στις μεταγραφικές λίστες συλλόγων της Σαουδικής Αραβίας.

Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ, Αλ-Ετιφάκ, «εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει στον 21χρονο συμβόλαιο 10 εκατομμυρίων λιρών το χρόνο», αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής «Sun».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (21/08) ότι ο Μέισον Γκρίνγουντ πρόκειται να εγκαταλείψει το Ολντ Τράφορντ μετά την ολοκλήρωση της εσωτερικής έρευνας για τη συμπεριφορά του, αφού οι κατηγορίες για απόπειρα βιασμού εναντίον του αποσύρθηκαν τον Φεβρουάριο.

Η έρευνα της Γιουνάιτεντ διήρκεσε έξι μήνες, και ομάδα οπαδών του συλλόγου άσκησε δριμεία κριτική στον σύλλογο επειδή άργησε τόσο πολύ να καταλήξει σε μια τελική απόφαση για το μέλλον του 21χρονου, που αποτελεί παρελθόν πια από την ομάδα.

Όπως αναφέρει η «The Sun», η Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ η οποία κέρδισε τους δύο πρώτους αγώνες πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν, σκέφτεται να προσφέρει στον νεαρό συμβόλαιο 10 εκατομμυρίων λιρών το χρόνο, ενώ το όνομά του φιγουράρει στις μεταγραφικές λίστες κι άλλων συλλόγων της Saudi Pro League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα