Championship: Πρεμιέρα με τρίποντο για τη Λέστερ, «μοιρασιά» για τη Λιντς με την Κάρντιφ του Γούτα

Ντιούσμπερι Χολ

bet365

Η Λέστερ μπήκε με το «δεξί» στη σεζόν, καθώς επικράτησε της Κόβεντρι με 2-1. Έσωσε τον βαθμό στο 90+5' η Λιντς κόντρα στην Κάρντιφ του Γούτα.

Η Λέστερ έχει μπροστά της τον μεγάλο στόχο της άμεσης επανόδου στην Premier League και άρχισε τις υποχρεώσεις της στην Championship με νίκη. Οι Αλεπούδες επικράτησαν με 2-1 της «φιναλίστ» στον τελικό ανόδου της προηγούμενης σεζόν, Κόβεντρι, στο «King Power Stadium», με πρωταγωνιστή τον Ντούσμπερι-Χολ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 47' με τον ΜακΦάτζιν, όμως η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση με δυο γκολ του 24χρονου Άγγλου μεσοεπιθετικού μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών (77' - 87').

Από την πλευρά της η Λιντς δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στη Κάρντιφ, όμως στο φινάλε «έσωσε» έστω τον βαθμό της ισοπαλία. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ άνοιξε το σκορ στο 23' με τον πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Τζος Μπόουλερ και στο 39' ο Ουγκμπό διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Ο Κούπερ έβαλε τα Παγώνια στο παιχνίδι στο 49' με καρφωτή κεφαλιά και στο 90+5' ο Σάμερβιλ, διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Για τους φιλοξενούμενους ήταν βασικός ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Δημήτρης Γούτας, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο Νησί.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα