Άρσεναλ μεταγραφές: Ο Ράις θα περάσει την Πέμπτη (7/7) από ιατρικά

Άρσεναλ μεταγραφές: Ο Ράις θα περάσει την Πέμπτη (7/7) από ιατρικά

Άρσεναλ μεταγραφές: Ο Ράις θα περάσει την Πέμπτη (7/7) από ιατρικά

bet365

Ο Ντέκλαν Ράις την Παρασκευή (7/7) θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του από την Γουέστ Χαμ στην Άρσεναλ.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επισημοποίηση της μεταγραφής του Ντέκλαν Ράις από την Γουέστ Χαμ στην Άρσεναλ έχει ξεκινήσει. Οι δυο ομάδες τα έχουν βρει στα 105 εκατομμύρια λίρες, με αποπληρωμή σε βάθος διετίας και την Παρασκευή (7/7) θα περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Όλα τα απαραίτητα έγγραφα είναι έτοιμα, οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν εντός του επόμενου 24ωρου και στη συνέχεια θα έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Θυμίζουμε πως ο 24χρονος χαφ θα γίνει ο ακριβότερος Άγγλος ποδοσφαιριστής, καθώς θα ξεπεράσει σε κόστος την μεταγραφή του Τζακ Γκρίλις στην Μάντσεστερ Σίτι αλλά και η πιο ακριβή αγορά στην ιστορία της Άρσεναλ, αφού θα αφήσει πίσω του τον Νίκολας Πεπέ.

O Ράις είναι μέλος της πρώτης ομάδας της Γουέστ Χαμ από το 2017. Ο αρχηγός των Λονδρέζων μέτρησε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε 50 εμφανίσεις, πέντε γκολ, τέσσερις ασίστ και σήκωσε το Conference League. Μετά την μεταγραφή του η Άρσεναλ θα τελειώσει και την περίπτωση του Τίμπερ, ο οποίος επίσης θα περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα