Νιούκαστλ: Κλείνει μεγάλο deal για Τονάλι ύψους 70 εκατ. ευρώ!

Νίκος Κικίδης
Νιούκαστλ: Κλείνει μεγάλο deal για Τονάλι ύψους 70 εκατ. ευρώ!

bet365

Μια ανάσα μακριά από την απόκτηση του Σάντρο Τονάλι βρίσκεται η Νιούκαστλ, με το «Athletic» να κάνει λόγο για επικείμενο deal με τη Μίλαν στα 70 εκατομμύρια ευρώ!

Τα ασπρόμαυρα της Νιούκαστλ προβάρει ο Σάντρο Τονάλι! Μετά την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για το Champions League της νέας περιόδου, οι Magpies βγήκαν με φόρα στη μεταγραφική αγορά και πλησιάζουν σε ένα σπουδαίο deal με τη Μίλαν για την απόκτηση του Ιταλού χαφ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το «Athletic», το οποίο σε πρόσφατό δημοσίευμά του αποκαλύπτει πως οι δυο πλευρές πλέον βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Μπορεί άλλωστε η πρώτη πρόταση των Άγγλων ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ να έπεσε στο κενό, όμως η Νιούκαστλ επέστρεψε λίγες μέρες αργότερα με νέα βελτιωμένη προσφορά που δείχνει ικανή να ξεκλειδώσει το deal.

Πλέον φαίνεται πως απομένουν μονάχα λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της πολύκροτης μεταγραφής, με τον Τονάλι να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το Μιλάνο έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα