Μαγκουάιρ: Στις 7 Φεβρουαρίου η εκδίκαση της έφεσης για την υπόθεση της Μυκόνου

Μαγκουάιρ: Στις 7 Φεβρουαρίου η εκδίκαση της έφεσης για την υπόθεση της Μυκόνου

Μαγκουάιρ: Στις 7 Φεβρουαρίου η εκδίκαση της έφεσης για την υπόθεση της Μυκόνου

bet365

Στις 7 Φεβρουαρίου του 2024 ορίστηκε η εκδίκαση της έφεσης του Χάρι Μαγκουάιρ για την περιβόητη υπόθεση της Μυκόνου, όπου συνελήφθη το καλοκαίρι του 2020 και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 21 μηνών και δέκα ημερών για επίθεση και απόπειρα δωροδοκίας αστυνομικού.

Το σκάνδαλο με τον Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2020 είχε προκαλέσει σάλο, μονοπωλώντας τα ελληνικά και βρετανικά Μέσα.

Ο διεθνής στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενεπλάκη σε άγριο καβγά έξω από νυχτερινό κλαμπ του Νησιού των Ανέμων κατά τις καλοκαιρινές του διακοπές και συνελήφθη, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της αντίστασης κατά της αρχής, της επαναλαμβανόμενης απόπειρας δωροδοκίας και της επιθετικής συμπεριφοράς. Κατηγορίες για τις οποίες το δικαστήριο της Σύρου έκρινε ένοχο τον Άγγλο σέντερ μπακ, επιβάλλοντας ποινή φυλάκισης 21 μηνών και δέκα ημερών.

Πλέον, σχεδόν τρία χρόνια μετά το περιστατικό, ο Μαγκουάιρ έμαθε την ημερομηνία της δευτεροβάθμιας εκδίκασης της υπόθεσης μετά την έφεση που κατέθεσε η πλευρά του, η οποία ορίστηκε για τις 7 Φεβρουαρίου του 2024.

Όπως ανέφερε η «Mirror» σε πρόσφατό της δημοσίευμα, ο Μαγκουάιρ δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει στη χώρα μας για τη δίκη καθώς εξασφάλισε το δικάιωμα να παραστεί εξ αποστάσεως μέσω βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ποινή δεν μπορεί να γίνει αυστηρότερη, συνεπώς ο Μαγκουάιρ θα περιμένει να δει αν θα μειωθεί ή αν θα μείνει στα ίδια επίπεδα στην εκδίκαση του Φεβρουαρίου.

Εκτός από τον Μαγκουάιρ, ανάλογες ποινές επιβλήθηκαν και στον αδερφό του, Τζο και τον φίλο του, Κρίστοφερ Σάρμαν, που συμμετείχαν στον καβγά. Συγκεκριμένα, ποινή φυλάκισης 13 μηνών, επίσης με αναστολή για τρία χρόνια.

Ο Μαγκουάιρ στα τέλη του 2022 είχε παραχωρήσει συνέντευξη αναφερόμενος στην περιπέτειά του και δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για τίποτα από όσα συνέβησαν στη χώρα μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα