Γκουαρδιόλα: Αποχωρεί από την Μάντσεστερ Σίτι το 2025

Γκουαρδιόλα: Αποχωρεί από την Μάντσεστερ Σίτι το 2025

Ο Γκουαρδιόλα θα ψάξει το τρεμπλ με τη Μάντσεστερ Σίτι

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σύμφωνα με τον Guardian σχεδιάζει να κλείσει το κεφάλαιο Μάντσεστερ Σίτι σε δύο χρόνια, όταν λήξει το συμβόλαιό του

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι σε δύο χρόνια, όταν και εκπνέει το συμβόλαιό του γράφει ο «Guardian». Ο προπονητής, που μόλις οδήγησε τη Σίτι στο τρεμπλ, έχει σχεδόν αποφασίσει ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2025 και θα τερματίσει τη θητεία του μετά από εννέα χρόνια στη γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ. Να σημειωθεί ότι οι «Times» σημειώνουν ότι «δεν έχει ουδεμία πρόθεση να φύγει από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι».

Ο πολύπειρος τεχνικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο τον Νοέμβριο, μια απόφαση που ήταν σε εκκρεμότητα και για την οποία ο στενός του κύκλος δεν ήταν σίγουρος ότι θα συμβεί. Όταν ο Καταλανός έφτασε στη Σίτι το καλοκαίρι του 2016 υπήρχε η ισχυρή προσδοκία ότι δεν θα παρέτεινε την παραμονή του πέραν της τριετούς θητείας που συμφώνησε τότε.

Πριν από τη Σίτι, ο Πεπ είχε προπονήσει την Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Μονάχου και υπήρχε η σκέψη ότι μετά την Αγγλία θα ήθελε να προπονήσει έναν σύλλογο στην Ιταλία για να πετύχει τη φιλοδοξία του να διευθύνει στις τέσσερις κορυφαίες διοργανώσεις της Ευρώπης. Όμως γίνεται κατανοητό ότι έχει αλλάξει γνώμη. Μια επιλογή ίσως είναι μια διεθνή ομάδα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα