Ο Ριτσάρλισον φόρεσε φανέλα ΑΕΚ London: Το προφίλ της ομάδας (vid)

Newsroom
Ο Ριτσάρλισον φόρεσε φανέλα ΑΕΚ London: Το προφίλ της ομάδας (vid)

bet365

Ο Ριτσάρλισον εμφάνιστηκε μπροστά στους εκπροσώπους του Τύπου για να κάνει δηλώσεις, φορώντας φανέλα της AEK London FC.

Ο Ριτσάρλισον μίλησε στην κάμερα του SkySports φορώντας μπλούζα της AEK London FC, η οποία έχει ως σήμα τον δικέφαλο αετό και μάλιστα σε κιτρινόμαυρο χρώμα. Το βίντεο αυτό προέρχεται από το all-star game, που διοργάνωσε η συγκεκριμένη ομάδα και ο σταρ της Τότεναμ έδωσε το παρών, επειδή διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Βραζιλιάνο ιδιοκτήτη της ομάδας. Μαζί του και οι Έμερσον της Τότεναμ, Ντάγκλας Λουίζ της Άστον Βίλα, ο συμπατριώτης τους τραγουδιστής Φελίπε Αραούχο και ο επίσης συμπατριώτης τους influencer, Λούβα ντε Πεδρέιρο. Στο γήπεδο βρέθηκαν δύο χιλιάδες οπαδοί, στην πλειονότητά τους Βραζιλιάνοι μεταντάστες. Ο αγώνας δεν είχε εισιτήριο και όποιος ήθελε έδινε απλώς φαγητό βάρους ενός κιλού.

Η ΑΕΚ London FC ιδρύθηκε το 2014 στο Λονδίνο και αγωνίζεται σε ερασιτεχνικό επίπεδο, στην 11η κατηγορία της χώρας. Ο ιδρυτής της ομάδας ήταν ο Βραζιλιάνος Ραφάελ Βιέιρα και πρόεδρός της είναι ο Χοσέ Βιέιρα. Φυσικά έμπνευσή τους αποτέλεσε η δική μας ΑΕΚ λόγω των ριζών που έχει με την «προσφυγιά» κι εκείνοι με την σειρά τους ήθελα να φτιάξουν ένα σωματείο που θα απευθυνόταν σε Βραζιλιάνους πρόσφυγες στην Αγγλία.

@fc.richar @Richarlison Andrade essa tatuagem tá outro nível ein 😏🥵#RICHARLISON #foryoupage #editsx #capcutedits #edit #RicharlisonEdits #editsdobrasil #richarlison #jogador #meuídolo ♬ som original - Fc do Richarlison

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα