Ο Ριτσάρλισον φόρεσε φανέλα ΑΕΚ London: Το προφίλ της ομάδας (vid)

Newsroom
Ο Ριτσάρλισον φόρεσε φανέλα ΑΕΚ London: Το προφίλ της ομάδας (vid)

bet365

Ο Ριτσάρλισον εμφάνιστηκε μπροστά στους εκπροσώπους του Τύπου για να κάνει δηλώσεις, φορώντας φανέλα της AEK London FC.

Ο Ριτσάρλισον μίλησε στην κάμερα του SkySports φορώντας μπλούζα της AEK London FC, η οποία έχει ως σήμα τον δικέφαλο αετό και μάλιστα σε κιτρινόμαυρο χρώμα. Το βίντεο αυτό προέρχεται από το all-star game, που διοργάνωσε η συγκεκριμένη ομάδα και ο σταρ της Τότεναμ έδωσε το παρών, επειδή διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Βραζιλιάνο ιδιοκτήτη της ομάδας. Μαζί του και οι Έμερσον της Τότεναμ, Ντάγκλας Λουίζ της Άστον Βίλα, ο συμπατριώτης τους τραγουδιστής Φελίπε Αραούχο και ο επίσης συμπατριώτης τους influencer, Λούβα ντε Πεδρέιρο. Στο γήπεδο βρέθηκαν δύο χιλιάδες οπαδοί, στην πλειονότητά τους Βραζιλιάνοι μεταντάστες. Ο αγώνας δεν είχε εισιτήριο και όποιος ήθελε έδινε απλώς φαγητό βάρους ενός κιλού.

Η ΑΕΚ London FC ιδρύθηκε το 2014 στο Λονδίνο και αγωνίζεται σε ερασιτεχνικό επίπεδο, στην 11η κατηγορία της χώρας. Ο ιδρυτής της ομάδας ήταν ο Βραζιλιάνος Ραφάελ Βιέιρα και πρόεδρός της είναι ο Χοσέ Βιέιρα. Φυσικά έμπνευσή τους αποτέλεσε η δική μας ΑΕΚ λόγω των ριζών που έχει με την «προσφυγιά» κι εκείνοι με την σειρά τους ήθελα να φτιάξουν ένα σωματείο που θα απευθυνόταν σε Βραζιλιάνους πρόσφυγες στην Αγγλία.

@fc.richar @Richarlison Andrade essa tatuagem tá outro nível ein 😏🥵#RICHARLISON #foryoupage #editsx #capcutedits #edit #RicharlisonEdits #editsdobrasil #richarlison #jogador #meuídolo ♬ som original - Fc do Richarlison
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα