Ζοάο Φέλιξ: «Λάτρεψα αυτούς τους μήνες στην Τσέλσι, θέλω να μείνω και την επόμενη σεζόν»

Ζοάο Φέλιξ: «Λάτρεψα αυτούς τους μήνες στην Τσέλσι, θέλω να μείνω και την επόμενη σεζόν»

bet365

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Τσέλσι και την επόμενη σεζόν εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Ζοάο Φέλιξ παρά το γεγονός πως οι Μπλε θα απουσιάσουν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τι κι αν όλα έδειξαν να πηγαίνουν στραβά για την Τσέλσι στο διάστημα που βρέθηκε στο Λονδίνο, ο Ζοάο Φέλιξ είναι πεπεισμένος να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League φορώντας τη φανέλα της.

Η ρήξη μεταξύ του Πορτογάλου και του Ντιέγκο Σιμεόνε οδήγησε στην έξοδό του από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έλαβε 11 εκατομμύρια ευρώ για τον δανεισμό του στον σύλλογο του Τοντ Μπόελι.

Το συμβόλαιό του με τους Ροχιμπλάνκος ωστόσο λήγει το 2027 κι έτσι θα χρειαστεί να βγουν πολλά περισσότερα χρήματα από τα ταμεία των Μπλε αν θέλουν να τον κάνουν δικό τους. Ο ίδιος πάντως δείχνει να κατασταλαγμένος όσον αφορά την επιθυμία του.

«Δεν ξέρω πώς θα είναι το μέλλον μου αλλά έχω λατρέψει αυτούς τους τέσσερις ή πέντε μήνες στην Τσέλσι. Θα ήθελα πολύ να παραμείνω εδώ και την επόμενη σεζόν», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Secret Scout.

Τίποτα πάντως δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο αυτή τη στιγμή. Υπενθυμίζουμε άλλωστε πως η Τσέλσι ακόμα αναζητεί τον επόμενο προπονητή της και θα μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για το 2023-23, ενώ μέχρι τις 30 Ιουνίου θα πρέπει να προχωρήσει σε... ηχηρές πωλήσεις, προκειμένου να ισοσταθμίσει τα οικονομικά της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα