Παναγιωτάκης: «Κοντά στην μεταγραφή του στην Ρωσία ο Γιαννούλης, μιλάμε με δύο μεγάλες ομάδες της χώρας»

Παναγιωτάκης: «Κοντά στην μεταγραφή του στην Ρωσία ο Γιαννούλης, μιλάμε με δύο μεγάλες ομάδες της χώρας»

bet365

Ο μάνατζερ του Δημήτρη Γιαννούλη, Βασίλης Παναγιωτάκης αποκάλυψε με δηλώσεις του σε ρωσική ιστοσελίδα πως ο παίκτης του είναι κοντά στην μεταγραφή του στην Ρωσία.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην αποχώρησή του από την Νόριτς σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζέρ του, Βασίλη Παναγιωτάκη, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στην ρωσική ιστοσελίδα «RBsport» λέγοντας πως ο πελάτης του μιλάει με δύο μεγάλες ρωσικές ομάδες και η μεταγραφή του εκεί είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της.

Η μία από τις δύο ομάδες που τον διεκδικεί, και φαίνεται τελικά να είναι και ο πιο πιθανός προορισμός του, είναι η Κράσνονταρ στην οποία είναι προπονητής ο Βλάνταν Ίβιτς, με τον οποίο ο Γιαννούλης είχε συνυπάρξει στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, η μεταγραφή αυτή δεν αφήνει αδιάφορο ούτε τον «Δικέφαλο», ο οποίος διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20% για τον συγκεκριμένο παίκτη και θα έχει λαμβάνειν από μία ενδεχόμενη μετακίνησή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιωτάκη:

«Κάτι θα συμβεί σίγουρα, όχι τώρα, αλλά το καλοκαίρι. Μία πιθανή μεταγραφή στην Ρωσία είναι πολύ κοντά. Μιλάμε με δύο πολύ μεγάλες ρωσικές ομάδες».

Ο Δημήτρης Γιαννούλης πραγματοποίησε 27 συμμετοχές φέτος με την Νόριτς, δίνοντας και μία ασίστ, σε 1.747 αγωνιστικά λεπτά. Έχει συμβόλαιο με τα «καναρίνια» μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα