Η εφιαλτική στιγμή οπαδού της Τότεναμ που βιάστηκε να πανηγυρίσει (vid)

Newsroom
totenham_fan
Ένας οπαδός της Τότεναμ συνελήφθη να πανηγυρίζει τρελά την ισοφάριση του Ρίτσαρλισον εναντίον της Λίβερπουλ σε μπυραρία στην Αγγλία, αλλά σύντομα που κόπηκε το γέλιο...

Ο Μαξ, οπαδός της Τότεναμ πρωταγωνιστεί σε βίντεο να πανηγυρίζει τρελά το γκολ του Ριτσάρλισον μέσα στο «Άνφιλντ», καθώς οι Spurs επέστρεψαν από το 3-0 σε 3-3. Για λίγα δευτερόλεπτα φαινόταν πως το γκολ του Βραζιλιάνου θα έδινε ένα τεράστιο βαθμό στην Τότεναμ, αλλά ο Ντιόγκο Ζότα είχε διαφορετική άποψε, βάζοντας ξανά μπροστά στο σκορ τη Λίβερπουλ (4-3).

Ο Μαξ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ακολουθεί τον σύλλογο «εντός και μακριά όπου είναι δυνατόν», φαίνεται να ουρλιάζει στην κάμερα προτού κοιτάξει ψηλά και δει τη Λίβερπουλ να παίρνει ξανά το προβάδισμα. Στη συνέχεια δέχεται «πέσιμο» από τους γύρω του, οι οποίοι τον κοροϊδεύουν για τους πανηγυρισμούς του λίγες στιγμές πριν.

Δείτε τις εφιαλτικές στιγμές:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα