Κλοπ: «Δεν θα ήθελες μια Ferrari ως πεντάχρονο παιδί τα Χριστούγεννα»

Κλοπ: «Δεν θα ήθελες μια Ferrari ως πεντάχρονο παιδί τα Χριστούγεννα»

Newsroom
klopp

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ λέει πως η Λίβερπουλ πρέπει να αποδεχτεί ότι πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω όσον αφορά στις μεταγραφές μεγάλων χρηματικών ποσών.

Ο πάντοτε ατακαδόρος Γιούργκεν Κλοπ παρομοίασε τις συζητήσεις για τα μεταγραφικά της Λίβερπουλ και τις φήμες πως οι «Reds» θα επιδιώξουνμια σειρά από μεταγραφές έναντι μεγάλων χρηματικών ποσών αυτό το καλοκαίρι, με ένα πεντάχρονο που ζητάει μια Ferrari τα Χριστούγεννα. Όλα αυτά λίγες ημέρες αφότου το σενάριο μεταγραφής του Τζουντ Μπέλινγκχαμ στην ομάδα άρχισε να απομακρύνεται.

«Πρέπει να δουλεύεις με αυτά που έχεις», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός όταν ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά του σχέδια και το τέλος της καταδίωξης του Μπέλινγκχαμ. «Δεν θα έλεγες ως πεντάχρονο παιδί τα Χριστούγεννα ότι θέλεις μια Ferrari. Ό,τι χρειαζόμαστε και θέλουμε προσπαθούμε για να το αποκτήσουμε, αλλά υπάρχουν στιγμές που πρέπει να αποδεχτείς ότι δεν είναι εφικτό και να κάνεις στην άκρη».

Ο Κλοπ επανέλαβε περισσότερες από μία φορές ότι οι απαντήσεις του δεν συνδέονται άμεσα με τον Μπέλινγκχαμ - αλλά οι δημοσιογράφοι στη συνέντευξη Τύπου πίεζαν με ερωτήσεις για τον σούπερ σταρ της Ντόρτμουντ. «Η απάντησή μου δεν αφορά τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ» πρόσθεσε ένας απογοητευμένος Κλοπ. «Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάμε για πράγματα που θεωρητικά δεν μπορούμε να έχουμε, όπως έξι παίκτες το καλοκαίρι για 100 εκατομμύρια λίρες (ο καθένας). Πρέπει να δουλεύεις με αυτά που έχεις», σημείωσε επίσης.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα