Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρόταση του Σεΐχη θα σπάσει κάθε ρεκόρ (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρόταση του Σεΐχη θα σπάσει κάθε ρεκόρ (vid)

Ο Σεΐχης του Κατάρ στην απονομή του Παγκοσμίου Κυπέλλου

bet365

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Νησί ο Σεΐχης του Κατάρ, Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Τανί αναμένεται να καταθέσει πρόταση... ρεκόρ για την πλήρη εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σήμερα (22/3) είναι το «deadline» της οικογένειας Γκλέιζερ για τις προτάσεις της εξαγοράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μέχρι το βράδυ αναμένονται οι δεύτερες προτάσεις τόσο από την πλευρά του Σεΐχη του Κατάρ, Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Τανί, όσο και από τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο Σερ Τζιμ Ρατκλιφ.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι Καταριανοί φαντάζουν το μεγάλο φαβορί για την νέα εποχή των Κόκκινων Διαβόλων. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από το Νησί ο Σεΐχης αναμένεται να κάνει πρόταση... παγκόσμιο ρεκόρ για την αγορά του κλαμπ και θα ξεπεράσει το ποσό που δαπανήθηκε από τον Τοντ Μπόελι για την Τσέλσι.

Οι Γκλέιζερ ζητούν πάνω από πέντε δισεκατομμύρια και σύμφωνα με τις φήμες ο Σεΐχης σκοπεύει να προσφέρει 5,5 και να κλείσει άμεσα το «deal». Θυμίζουμε πως η Τσέλσι είχε πωληθεί «αναγκαστικά» από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς για περίπου τέσσερα δισεκατομμύρια ευρώ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα