Μπέλιγχαμ: Η Μάντσεστερ Σίτι είναι σίγουρη πως θα κλείσει τη μεταγραφή του το καλοκαίρι

Μπέλιγχαμ: Η Μάντσεστερ Σίτι είναι σίγουρη πως θα κλείσει τη μεταγραφή του το καλοκαίρι

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι εκφράζουν τη σιγουριά τους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζουντ Μπέλιγχαμ στη θερινή μεταγραφική αγορά.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ δεδομένα θα είναι το πιο «καυτό» όνομα στην μεταγραφική αγορά του ερχόμενου καλοκαιριού. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει ήδη την πρώτη της κίνηση προς την πλευρά του 19χρονου Άγγλου χαφ σύμφωνα με την AS, όμως όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ESPN οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι βγάζουν σιγουριά πως θα κάνουν δικό τους τον διεθνή μέσο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το ερχόμενο καλοκαίρι ενδέχεται να γίνει ριζική ανοικοδόμηση στον άξονα των Πολιτών, καθώς είναι πιθανό να αποχωρήσουν τόσο ο Μπερνάρντο Σίλβα όσο και ο Ιλκάι Γκουντογκάν με το «next big thing» του βρετανικού ποδοσφαίρου να έχει κερδίσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Στο «παιχνίδι» παραμένει φυσικά η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ως αουτσάιντερ παρουσιάζονται τη δεδομένη χρονική στιγμή η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Τζουντ Μπέλιγχαμ μετράει 34 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ με δέκα γκολ και έξι ασίστ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα