Μάντσεστερ Σίτι: Ο Κομπανί ζητά από τον Γκουαρδιόλα να μην τον συνδέει με τη θέση του τεχνικού της ομάδας

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Κομπανί ζητά από τον Γκουαρδιόλα να μην τον συνδέει με τη θέση του τεχνικού της ομάδας

Newsroom
kompany

bet365

Ο Βίνσεντ Κομπανί επιμένει ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα πρέπει να «σταματήσει να λέει» ότι ο Βέλγος θα γίνει μια μέρα προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, υποστηρίζοντας ότι αυτό είναι μη ρεαλιστικό, δεδομένου ότι εργάζεται με την Μπέρνλι.

«Η συνέπεια που δείχνει η Μπέρνλι είναι αξιοθαύμαστη. Είναι κοντά στο να προβιβαστούν στην πρώτη κατηγορία και είμαι χαρούμενος που βλέπω την επιτυχία του. Θα επιστρέψει αργά ή γρήγορα. Η μοίρα του να γίνει προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι είναι γραμμένη στα αστέρια. Θα συμβεί, δεν ξέρω πότε αλλά θα συμβεί», δήλωνε ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου.

Ο Κομπανί, ο οποίος ήταν αρχηγός της Σίτι υπό τον Γκουαρντιόλα για τρία χρόνια, παίζει με την Μπέρνλι στο «Έτιχαντ» το Σάββατο (18/03) για τον έκτο γύρο του FA Cup. Είναι η πρώτη αγωνιστική επιστροφή του πρώην αμυντικού μετά το τέλος της εξαιρετικά επιτυχημένης 11ετούς παραμονής του εκεί, με το κύρος του στον σύλλογο να υπογραμμίζεται από το άγαλμά του που στέκει στον περιβάλλοντο χώρο.

Όταν ο Βέλγος ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του Καταλανού τεχνικού, ανέφερε: «Πρέπει να σταματήσει να το λέει. Είμαι ένας προπονητής της Championship, δεν ξέρω τι θέλετε από μένα. Νομίζω ότι πρέπει να μείνει για άλλα 10 χρόνια στη Μάντσεστερ Σίτι πρώτα απ' όλα. Και η Σίτι αγωνίζεται για την κατάκτηση του Champions League, εμείς αγωνιζόμαστε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οπότε δεν νομίζω ότι τέτοιου είδους συζητήσεις έχουν νόημα. Πρέπει να έχουν τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο. Θέλω να δείξω σεβασμό και στον σύλλογο που διοικώ. Αυτός ο σύλλογος για μένα σημαίνει τα πάντα. Θέλω αυτός ο σύλλογος να γίνει καλύτερος».

Ο Κομπανί ρωτήθηκε αν τα σχόλια του Γκουαρδιόλα αύξησαν τις προσδοκίες: «Η πίεση είναι ένα πράγμα του δικού σου μυαλού. Νομίζω ότι αν παίζεις σε μεγάλους τελικούς είσαι εντάξει με την πίεση, αλλά προσπαθώ να είμαι όσο πιο λογικός μπορώ. Βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι είναι αρκετά ορθολογικοί ώστε να μην εξαρτούν τη δουλειά μου από το αν θα κερδίσουμε τη Μάντσεστερ Σίτι. Ήρθα στην Μπέρνλι επειδή την επέλεξα για τους ανθρώπους της. Είναι ένα περιβάλλον όπου έχω την ευκαιρία να μάθω και να γίνω καλύτερος. Εφόσον μοχθούμε και δουλέψουμε σκληρά, οι άνθρωποι εδώ θα σου δώσουν τον χρόνο».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα