Λίβερπουλ: Χαμόγελα για τα έσοδα στα ταμεία!

Λίβερπουλ: Χαμόγελα για τα έσοδα στα ταμεία!

Newsroom
Λίβερπουλ: Χαμόγελα για τα έσοδα στα ταμεία!

bet365

Ευχάριστα μηνύματα για τους Reds, μιας και ο σύλλογος ανακοίνωσε κέρδη για πρώτη φορά από τη σεζόν 2018-19.

Χαμόγελα στη Λίβερπουλ, μιας και ο σύλλογος είδε τα ταμεία του να γεμίζουν! Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2021-22, οι Reds έπαιξαν 63 παιχνίδια κερδίζοντας το Κύπελλο Αγγλίας, αλλά και το Carabao Cup, ενώ έφτασαν αλλά έχασαν τον τελικό του Champions League. Ειδικότερα, η Λίβερπουλ ανακοίνωσε ότι τα έσοδα για την προηγούμενη σεζόν ήταν ύψους 678 εκατομμυρίων ευρώ, σημειώνοντας αύξηση στα έσοδα ύψους περίπου 123 εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα, οι διοικητικές δαπάνες του συλλόγου ήταν ύψους 622 εκατομμυρίων ευρώ και τα καθαρά κέρδη περίπου 8.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Λίβερπουλ, Άντι Χιουζ, τόνισε «Λειτουργούμε ως βιώσιμος σύλλογος, κι αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος από οικονομική άποψη». Οι Reds, ανέβηκαν τέσσερις θέσεις για να βρεθούν στην 3η θέση στην πιο πρόσφατη μελέτη της Deloitte Money League (Μάντσεστερ Σίτι και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης στις δυο πρώτες).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα