Πότερ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη...»

Newsroom
Πότερ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη...»

bet365

Ο Γκρέιαμ Πότερ σε δηλώσεις του μετά την ήττα της Τσέλσι στο ντέρμπι με την Τότεναμ ανέλαβε τις ευθύνες του για την εικόνα των Μπλε.

Τσέλσι σε... ελεύθερη πτώση. Παρά τα εκατομμύρια που δαπανήθηκαν τον χειμώνα για την ενίσχυση του πρότζεκτ του Γκρέιαμ Πότερ η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Οι Μπλε ήταν κατώτεροι των περιστάσεων στο ντέρμπι με την Τότεναμ, έχασαν με 2-0 και διεύρυναν το αρνητικό τους σερί στα έξι παιχνίδια με τρεις ισοπαλίες και τρεις διαδοχικές ήττες.

Ο Βρετανός τεχνικός των Λονδρέζων βρίσκεται υπό πίεση και σε δηλώσεις του μετά το ματς με τους Σπερς ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας του. «Ξέρω τις ευθύνες. Δεν πάμε αρκετά καλά για τα δεδομένα του συλλόγου και έτσι αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για αυτά τα αποτελέσματα. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα και πονάνε. Είναι δική μου ευθύνη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γκρέιαμ Πότερ, ο οποίος μέχρι στιγμής συνεχίζει να έχει την στήριξη της διοίκησης της Τσέλσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα